Våra tjänster

Projektutvecklare/ Affärsutvecklare

Götenehus AB Götenehus är idag ett stark etablerat varumärke och bolaget har en historia som sträcker sig över 80 år bakåt i tiden. Götenehus AB ingår i koncernen Götenehus Group AB som omsätter ca 1 000 mkr och har ca 200 anställda. Bolaget är genom varumärkena Götenehus och VärsåsVillan en av de större aktörerna på den svenska småhusmarknaden, även varumärket Sjödalshus ingår i koncernen. De har ett av de bredaste sortimenten av bostadshus, villor och fritidshus på den svenska marknaden. Läs mer på: www.gotenehus.se

Götenehus är inne i en expansiv fas och vår verksamhet växer kraftigt. Vi söker nu ytterligare en Projektutvecklare/Affärsutvecklare för vårt affärsområde Projektutveckling som ansvarar för bolagets egenutvecklade bostäder samt åtagande från externa beställare. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Solna och du verkar i Stockholmsområdet med omnejd.

Tjänsten
Som Projektutvecklare/Affärsutvecklare är du huvudansvarig för ”dina” lokala projekt och du har ett särskilt ansvar för utveckling och nytänkande i tidiga skeden vilket är från projektidé fram till det att produktionen startar. Vidare är du Götenehus kontaktperson och ansikte utåt på den lokala marknaden och det är du som etablerar kontakt med, och samverkar med kommuner, fastighetsägare och andra byggherrar för att på så sätt skapa möjligheter att utveckla bostadsmarknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Att hitta projektmark lämpliga för bostäder
Genomför marknadsundersökningar och kundkartläggningar
Driva planprocesser och förhandlingar med kommuner och fastighetsägare
Upprätta tidiga kalkyler och definiera produkten tillsammans med projektgrupp
Medverka med affärsanalyser inför förvärv
Att initiera och utveckla projektbyggnationer av bostäder, t.ex. flerbostadshus, radhus och gruppbostäder
Att upphandla konsulter och leda projektering av program- och systemprojektering
Att ha ett ekonomiskt ansvar för projektet

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning alternativt annan relevant utbildning med kompetens förvärvad genom flerårig erfarenhet. Tjänsten innefattar resor så körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har ett brinnande intresse för projektutveckling. Dina erfarenheter gör att du är trygg i att skapa affärer, driva processer, projektleda och att nå uppsatta mål/resultat. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från detaljplaneprocesser samt har arbetat med förhandlingar och exploateringsavtal.

Personliga egenskaper

Som person krävs det att du är driven, självgående och ansvarstagande. Du har ett gediget nätverk som du vårdar samt har lätt för att skapa nya relationer. Du har ett intresse av marknadens och samhällets krav och behov av bostäder samtidigt som du har både en kommersiell och affärsmässig förståelse för marknaden.
Du är resultat- och kundorienterad och vill aktivt medverka i företagets utvecklings- och förändringsarbeten. Att du kan överblicka helheten och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med olika parter ser vi som nödvändigt i rollen. Engagemang och en stark drivkraft är något som kännetecknar dig i arbetet.

Vi erbjuder dig

Götenehus erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete inom ett av de mest spännande områdena i byggbranschen. Du har stor möjlighet att utifrån din egen profil, erfarenhet och kontaktnät påverka ditt dagliga arbete.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Projektutvecklare/Affärsutvecklare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Götenehus med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 12 november.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbark på patrik.ekenbark@fasticonkompetens.se eller på 0706-599600.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm