Våra tjänster

Projektledare, gruppchef

Projektledare, gruppchef till Mälardalen

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största och mest expansiva privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden pålitlighet, utveckling och långsiktighet. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med många pågående och kommande projekt söker vi en projektledare, gruppchef med huvudsaklig placering i Uppsala. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag.

Din roll
Som Projektledare, gruppchef är du ansvarig för en grupp om fyra projektledare, driver egna projekt och bidrar till att utveckla projektavdelningen på Rikshem. Du rapporterar till Chef för projektutveckling. Våra projekt varierar från nyproduktion, rotrenoveringar, om-/tillbyggnader till lägenhetsrenoveringar. Du är även delaktig i kartläggningar av underhållsbehov samt identifiering av värdeutvecklingsprojekt i fastighetsbeståndet inom regionen. Inom projekten upprättar du beslutsunderlag och analyserar kontinuerligt alternativa tillvägagångssätt. Du är ansvarig för att projekten ligger inom beslutade ramar vad gäller ekonomi, tid och kvalitet och när avvikelser uppstår genomför du nödvändiga förändringar.

Resor förekommer.

Vem är du?
Vi söker ha dig som har lång erfarenhet av projektledning med inriktning på bostäder, är en god ledare och utvecklingsinriktad. Du är en van beställare och en trygg förhandlare. Du har en relevant akademisk utbildning, gärna med byggteknisk bakgrund eller motsvarande kompetens.

De egenskaper vi söker hos en medarbetare på Rikshem är ett högt eget driv och engagemang, samt förmåga att arbeta likväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen bör du föredra att ha ett varierande arbete och hantera många projekt samtidigt. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem?
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden pålitlighet, utveckling och långsiktighet. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Detta bidrar till att vi i undersökningar röstas fram till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i fastighetsbranschen.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?
Ansök senast den 6 november 2017 i Rikshems rekryteringsverktyg på www.rikshem.se/jobb. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Edwall, Chef för Projektutveckling, Anders.Edwall@rikshem.se. Urval sker löpande.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm