Våra tjänster

Projektledare av kommersiella utvecklingsprojekt

Ta del av våra komplexa projekt

Våra kontorsutvecklingsprojekt blir allt mer komplexa och att våra medarbetare har en god förståelse för hela processen från tomt markområde till färdigställt kontorsprojekt är avgörande. Som projektledare är du delaktig i ansvaret för genomförandet av Skanska Fastigheter Stockholms kontorsutvecklingsprojekt i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Etablera, utveckla och vårda kontakten med kunder och myndigheter
  • I nära samarbete med kollegor, konsulter och myndigheter ta fram detaljplaner och bygglov
  • Driva projektering och planera miljömässigt hållbara byggprojekt ur ett beställarperspektiv
  • Stödja och samarbeta med kollegor i uthyrningsarbetet
  • I nära samarbete med kunder anpassa lokaler som stödjer deras verksamhet
  • Arbeta med visualisering av projekt
  • Upprätta produktionskostnads- och investeringskalkyler
  • Driva entreprenadupphandling

Det innebär att du arbetar med uppgifter rörande byggteknik, ekonomi och juridik där en stor del av fokus ligger på samarbeten med andra människor, internt och externt.

Tjänsten är placerad i Stockholm och har fokus på de centrala delarna av Stockholm, en del resor kan förekomma i tjänsten men främst inom Norden då Skanska Fastigheter Stockholm är en del av koncernen Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

Du sporras av fastighetsutveckling

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning och har arbetat minst 5 år i bygg- eller fastighetsbranschen efter studierna.

Som person är du driftig och engagerad med ett positivt och öppet sätt och är intresserad av projektutveckling, byggnation, arkitektur och fastighetsfrågor. Arbetet kräver många interna och externa kontakter och då Skanska Fastigheter Stockholm har en kultur starkt präglad av samarbete är det en förutsättning att du har lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team.

Du motiveras av att ha stort ansvar och många kundkontakter. Då flertalet projekt karaktäriseras av långa arbetsprocesser har du förmågan att arbeta uthålligt och strukturerat under en längre tid samtidigt som du driver processen framåt. Vi tror också att du har ett intresse av att utvecklas vidare inom Skanska.

Kontakta oss!

Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med kompetenta och glada personer med bygg-, ingenjörs- och marknadsbakgrund. Vi trivs ihop och jobbar för att ha högt i tak, tillåta oss att vara kreativa, komma med nya idéer samt hålla ett högt tempo.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 30 oktober 2017. Vi kommer att behandla ansökningar löpande.

För mer information, kontakta Joel Ambré, projektutvecklingschef Skanska Fastigheter Stockholm AB, tel: +46 70 879 12 40.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

Skanska Fastigheter Stockholm består idag av ca 20 personer. Vi sitter i en aktivitetsbaserad kontorslösning tillsammans med övriga enheter i Skanskas huvudkontor på Kungsholmen.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm