Våra tjänster

Projektledare

Om Mind Retail 

Mind Retail är ett konsultbolag som arbetar med att identifiera potentialer i fastigheter med nuvarande eller framtida inslag av retail. Vi genomför marknadsanalyser, tar fram strategier för hur potentialerna skall realiseras och vi tar ansvar för att strategierna verkställs. Resultatet är ett ökat fastighetsvärde för våra uppdragsgivare. För mer information om vilka våra uppdragsgivare är och vilka projekt vi arbetar i besök www.mindretail.se.  

Att arbeta på Mind Retail 

Mind Retailbestår av högpresterande, ansvarsfulla och professionella konsulter som har både erfarenhet och passion för fastighetsbranschen i kombination med retailbranschen. Vi vill skapa långsiktiga och hållbara relationer med våra medarbetare och med våra kunder. Ansvar och äkthet genomsyrar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare är kreativa, vill vara med och påverka både Mind och branschen vi arbetar i. På Mind råder frihet under ansvar och vi erbjuder en arbetsplats centralt på Blaiseholmen i nyrenoverade lokaler. 

Är du vår nästa kollega? 

Vi söker dig som vill bli nästa kugghjul i Mind Retail och tillföra ytterligare kompetens till vårt team. För att trivas hos oss behöver du ha hög grad av samarbetsförmåga då vårt arbete bygger på att arbeta i team. Du måste vara prestigelös, nyfiken både på dig själv men också på fastighets- och retailbranschen.  

Rekrytering Projektledare till Mind Retail 

Arbetsuppgifter 

Ansvarar för att driva uthyrningsuppdrag av kommersiella lokaler från start till mål. I projekten ansvarar du för att upprätta tidsplan, genomföra intäktskalkyl, ta fram marknadsföringsmaterial, bearbeta hyresgästmarknaden samt visa lokaler för intressenter. Du ansvarar även för upprättande av offerter samt uppföljning. Du kommer att hyresförhandla och teckna hyresavtal på uppdrag åt fastighetsägare.Ditt arbete kommer att utföras såväl på svenska som på engelska. 

I ditt dagliga arbete kommer du att ha kontakt med arkitekter, retailers, fastighetstekniker, kommun och intresseorganisationer. 

En projektledare på Mind Retail ansvarar för uppdrag gentemot kund, vilket b.la. innebär att dokumentera och rapportera till uppdragsgivare samt administration för projektet så som fakturering, projektekonomi mm. En projektledare ansvarar även för att övriga kompetenser inom företaget används på bästa möjliga vis för respektive projekt.  

Du ansvarar för kundkontakt med befintliga och nya uppdragsgivare, fastighetsägare, för att sälja in Mind Retails tjänster.   

Kunskap/färdigheter 

Då du kommer att vara delaktig i flera projekt parallellt där du blir involverad att hantera relationer med hyresgäster och fastighetsägare krävs social kompetens. 

För rollen krävs det även en egen stark drivkraft och en vilja att genomföra vad som påbörjats. Du ska också ha kapaciteten och gilla att ta ett stort eget ansvar. Du är utåtriktad, proaktiv, arbetar självständigt såväl som i team och kommer till avslut.  

Du håller dig uppdaterad på vad som händer i branschen och delar med dig av dina erfarenheter. Ständigt hålla öron och ögon öppna mot marknaden och att söka nya affärsmöjligheter är en viktig del av jobbet. 

För att lyckas hos oss krävs noggrannhet, prestigelöshet och att du är lösningsorienterad. 

Utbildning 

Du har eftergymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen eller retailbranschen. På Mind Retail har vi en akademisk bakgrund som fastighetsekonomer, civilekonomer eller civilingenjörer. 

Erfarenhet 

En lämplig bakgrund för denna roll är bland andra uthyrare, etablerare, fastighetsmäklare eller marknadskoordinator.  

För frågor gällande rekryteringen 

I den här rekryteringen samarbetar vi med HR-Solutions by MMG. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Hanna Looström på 070-715 69 06
alt hanna@hr-solutions.se.
Sista ansökningsdatum: Den 7:e  januari ansökningshandlingarna hanteras löpande.
Ansökan mailas till: info@hr-solutions.se . Vänligen ange vilken tjänst du söker i din ansökan.  


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm