Våra tjänster

Projektledare

PROJEKTLEDARE TILL PARTILLEBO

Om företaget
Partillebo AB är ett fastighetsbolag med ca 3800 bostäder och 210 000 kvm lokalyta och som hanteras av drygt 70 medarbetar. Vi är mycket stolta över att redan idag ha Västsveriges mest nöjda hyresgäster men vi är ödmjuka och inser att det krävs ett hårt arbete för att få behålla den positionen! Det är en självklarhet för oss att vara nära kunden, lösa problem snabbt och vara duktiga på att skapa relationer. Vi ser oss som en samhällsbyggare med stort ansvar med allt från bostäder till kultur & fritidsanläggningar, äldre-och skolomsorg och kommersiella lokaler. Som en del av den expansiva Göteborgsregionen fortsätter vi växa med fler intressanta byggprojekt och tidiga skeden.

Vi söker en Projektledare som delar Partillebos grundvärderingar. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och ger våra medarbetare frihet under ansvar. Du har kunden i centrum och är lösningsfokuserad. Vi arbetar på kort, medel och lång sikt och utgår från Partillebos vision ”Vår kunskap om kundens vardag, får nästa generation att välja hyresrätt/lokal hos oss”.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för mindre om- och nybyggnadsprojekt inom förvaltningsavdelningen avseende både lokaler och lägenheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med Partille Kommun avseende lokalanpassningar. Som projektledare inom förvaltningen ingår du i förvaltningsledningen som består av 6 personer. Vi välkomnar dig som vill bli en del av ett engagerat team som verkar i en positiv och utvecklande atmosfär.

Din profil
Vi tror att du har en adekvat högskoleutbildning och har minst 5 års erfarenhet av att leda byggprojekt som platschef/ projektledare. Du kan även ha erfarenhet i rollen som förvaltare där du varit involverad i ombyggnadsprojekt.

Som person ser vi gärna att du är driven och engagerad. Då du kommer att samarbeta med kollegor såväl som med hyresgäster och entreprenörer krävs det att du har social kompetens och kan kommunicera väl i både tal och skrift.

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Partillebo en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du en viktig resurs! Vi erbjuder ett fritt och omväxlande jobb där du får många stimulerande kontakter med våra hyresgäster. På Partillebo arbetar vi aktivt med kompetensutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Låter detta intressant är vi arbetsplatsen för dig. Ansök redan idag! Urval görs löpande.

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Plats: Partille Centrum

Om Newsec Competence
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence och har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Inez Andersson på 0702416798 alternativt inez.andersson@newsec.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm