Våra tjänster

Projektledare

Om företaget
Rotpartner är ett oberoende konsultföretag som jobbar med utveckling, ombyggnad och renovering av fastigheter, som projektledare och teknisk konsult. Både mot bostäder och kommersiella lokaler. Rotpartner har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företaget har sitt ursprung i Göteborgsregionen där de arbetat framgångsrikt med att leverera kvalificerade konsulttjänster inom bygg- och projektledning under 30 år. Något som utmärker Rotpartner är att företaget utöver byggprocessen även lägger stor vikt vid den mänskliga processen i projekten.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på Rotpartner får du en central och viktig funktion i den fortsatta expansionen. Du erbjuds ett fritt arbete där du själv tar mycket ansvar och får jobba med många olika typer av projekt. Initialt kommer du att ansvara för ett större ombyggnationsprojekt för en kunds fastigheter i innerstan. I projektledarrollen på Rotpartner kan du ha helhetsansvaret för projekten från början till slut – från tidiga utredningar/förstudier till projekteringsledning, byggledning och entreprenadbesiktningar.

Tjänsten innebär kundansvar med flera olika kontaktytor – kommunikation, samverkan och goda relationer är något Rotpartner alltid strävar efter. För att lyckas är det viktigt att du är en projektledare ut i fingerspetsarna, du är trygg i din kompetens och trivs med att överföra kunskap till andra.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet av ombyggnads- och renoveringsprojekt inom fastighetsbranschen. Kanske jobbar du idag som entreprenadingenjör, byggingenjör, projekteringsledare, installationsledare, teknisk förvaltare eller projektledare. Vi ser det som meriterande om du har specialistkunskap inom byggteknik, el, vvs, eller besiktning. En relevant högskoleutbildning är starkt meriterande.

Andra viktiga egenskaper:
• Du driver dina processer framåt och förstår vikten av kommunikation och samverkan i projekt.
• Du är affärsmässig, kundorienterad och har förmågan att bygga långsiktiga relationer.
• Som person är du positiv, öppen, flexibel och social.
• Du är administrativt lagd och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Övrigt:
Vill du jobba I ett bolag som är någonting utöver det vanliga? På Rotpartner tror man att träning och god hälsa leder till nöjda medarbetare och ökad prestation. Med fokus på omsorg, omtanke och samverkan – tillgodoses utvecklingen hos varje individ. På Rotpartner är beslutsvägarna korta och medarbetarna den viktigaste resursen.

Om Newsec Competence
För den här tjänsten samarbetar Rotpartner med Newsec Competence.
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm