Våra tjänster

Projektchef- underhåll

Hos Uppsalahem har nästan var sjätte Uppsalabo sitt hem. Vi äger och förvaltar 16 000 bostäder varav ca 4000 är studentbostäder. Företaget har 270 anställda inom ett fyrtiotal olika yrken och alla medarbetare arbetar för kundens bästa. Vi är serviceinriktade och affärsmässiga då vi bemöter kund, kollegor och andra samarbetspartners och bidrar alla till ett levande Uppsala.

Om tjänsten
Som Projektchef för underhåll har du en övergripande och samordnande roll för alla Uppsalahems underhållsprojekt inom bygg. Projekten kan vara allt ifrån mindre renoveringar av enskilda lägenheter till större ombyggnationer av hela kvarter.
Som Projektchef för underhåll är du företagets expert inom underhållsfrågor och ansvarar för att ta fram, koordinera och ständigt utveckla underhållsprocessen. Du upprättar paketeringar och prioritetsplaner, tar fram förslag på årsplaner och flerårsplaner samt utarbetar förvaltningskoncept för fastigheterna. Att vara en duktig beställare av utredningar och projekt, och följa upp kvalitet och status i projekten är en del av arbetet.
I rollen som Projektchef för underhåll arbetar du nära Uppsalahems underhållssamordnare, energiansvarig, fastighetschefer, förvaltare och projektledare och har även kontakt med externa konsulter och intressenter. Du tillhör avdelningen för Förvaltningsutveckling som tillsammans med ett tiotal personer arbetar med utvecklingsprojekt kopplat till vår kärnverksamhet, fastighetsförvaltning.

Kompetensprofil
Rollen som Projektchef för underhåll är helt ny på Uppsalahem och passar dig som har mångårig erfarenhet av liknande arbete i bygg och fastighetsbranschen. Självklart har du en högskoleutbildning inom området och är en erfaren beställare av projekt och utredningar. Har du erfarenhet från LOU ses det som meriterande.
För att vara en skicklig Projektchef är du affärsmässig och levererar alltid med hög kvalitet. Du har lätt för att se vilka detaljer som påverkar helheten och ditt arbetssätt präglas av tydlighet och proaktivitet. Du är duktig på att bygga strukturer som även andra kan arbeta utifrån och du leder arbetet framåt mot uppsatta mål.
I rollen som Projektchef för underhåll har du ett nära samarbete med många interna och externa personer och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

Mer information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mimmi Calles Hedenberg, chef Förvaltningsutveckling, tfn: 018- 727 35 57 eller Cajsa Ahlström, HR Generalist tfn: 018- 727 35 91. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2017-11-05.

Vi erbjuder
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm