Våra tjänster

Projektchef

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder effektiva lokaler. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som huvudinriktning.

Just nu söker vi en engagerad projektchef som vill vara med och utveckla fastigheter och bostäder inom Stockholm, med tyngdpunkt på Globen-området och Kista där Klövern som stor fastighetsägare aktivt bidrar till urbanisering inom ramen för pågående stadsutvecklingsprojekt.

Arbetsuppgifter
Som projektchef inom Klövern har du ett helhetsansvar för att genomföra stora nyutvecklingsprojekt och du får samtidigt vara med och utveckla framtidens fastigheter i två av Stockholms mest spännande stadsutvecklingsområden. Du kommer att driva projekten i tidiga skeden där vi identifierar och förhandlar fram projekt och du har sedan ett totalansvar för att genomföra identifierade/beslutade projekt, d.v.s. från markanvisning till antagen detaljplan, via projektering och upphandling av entreprenör till inflyttning. Huvudfokus är kommersiella lokaler, men projekten kan även innefatta betydande inslag av bostäder och handel inom ramen för stadsutvecklingsområdena.

Erfarenhet
Vi söker en person som har relevant eftergymnasial utbildning. För att lyckas i rollen har du 7-10 års erfarenhet inom fastighetsområdet, exempelvis i en roll som projektvecklare eller affärsutvecklare där du drivit fastighetsutvecklingsprojekt, gärna inom större stadsutvecklingsområden. Du är van att självständigt leda projekt mot definierade tids- och kostnadsramar samt har förståelse för och intresse av marknads-/intäktspotential. Du har en god fastighetsteknisk kunskap och förståelse för genomförande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller intresse av att bygga upp och leda ett starkt fastighetsutvecklingsteam.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, tar ansvar för projekt och har förmåga att fatta tydliga beslut inom givna ramar. Du är strukturerad, sätter klart definierade mål, planerar aktiviteter samt organiserar de resurser som behövs för att utföra uppgifter. Du har starkt kundfokus och en genuin vilja att skapa attraktiva lokaler i en urban omgivning. Vidare har du lätt för att samarbeta och skapa relationer med personer på alla nivåer.

Klövern erbjuder
Klövern har en tydlig målsättning att växa inom projektverksamheten, främst inom de områden där man har en stor närvaro. Klövern utvecklar fastigheter för långsiktighet ägande med egen förvaltning samt bostäder. Du får möjlighet att följa projekt genom hela cykeln och samtidigt arbeta med att utveckla fastigheter utifrån en stark lokal närvaro och starkt engagemang.

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi jobbar långsiktigt och hållbart med visionen att skapa miljöer för framtidens företagande. Liksom vi har du kunden i fokus och det ska kännas naturligt att arbeta efter vårt motto ”att var dag underlätta kundens vardag”. Mer info om oss, våra fastigheter och medarbetare finns på klovern.se.

Sista ansökningsdag är 28 november. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in ditt CV och personliga brev redan idag!
Har du frågor är du välkommen att kontakta Projektutvecklingschef Patrik Mellgren på 072-856 22 00 eller HR-chef Elisabeth Norling på 010-48 27 001.

Välkommen med din ansökan!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm