Våra tjänster

Projektansvarig

Företaget

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. Bolaget omsätter cirka 2 miljarder kronor och äger 590 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB 1,8 miljoner kvadratmeter, där fler än 100 000 människor vistas dagligen.

För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Stockholm är en kommun i tillväxt och för att möta ökande behov av utbildningsplatser så kommer vi behöva bygga om/bygga ut många av våra förskolor/skolor. Dessutom krävs det att vi bygger ett stort antal nya förskolor/skolor. För att klara detta uppdrag söker nu SISAB ytterligare en projektansvarig.

Med den bakgrunden kommer du som projektansvarig att få en viktig roll i samhällsutbygganden av Stockholm Stad. Du får en nyckelroll i företaget med stor möjlighet att påverka. De projekt som du kommer att ansvara för är av varierande karaktär med både till-, om- och nybyggnationer av skolor och förskolor. Projektansvarig ansvarar för projekten från planeringsstadiet till det att det färdiga projektet levereras till kunden. I rollen ansvarar du för flera projekt samtidigt som befinner sig i olika skeden av byggprocessen. Din roll blir primärt att säkerställa att ekonomi, tidsplan och kundkontakter upprätthålls enligt uppsatta ramar samt att leda externa projektledare i de olika skedena i projektens olika faser. Kontakt med leverantörer, entreprenörer och hyresgäster ingår också i rollen.

Erfarenhet, utbildning och person

Till den här rollen söker vi dig som sannolikt har en byggteknisk bakgrund och flerårig erfarenhet som projektledare eller projektchef på konsult-, entreprenad- eller fastighetsbolag. Alternativt kan du ha arbetat med projektledning inom infrastruktur. Det är meriterande om du har erfarenhet av stadsbyggnadsverksamhet och mark- och exploatering. Kanske är du idag exploateringsingenjör eller liknande och har vana av att driva anläggningsprojekt.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Rätt kandidat har social kompetens och är en tydlig lagledare samt en driven lagspelare. Du är relations- och förtroendeskapande, kommunikativ och engagerad. För att komma till din rätt bör du vara kreativ och utvecklingsorienterad samt även lyhörd och tydlig. Om du är en prestigelös och jordnära person som dessutom har ett intresse och en förståelse för utbildningsmiljön kommer du att trivas bra i den här rollen.

Till rätt kandidat erbjuder SISAB ett jobb i en omväxlande miljö och med mycket goda utvecklingsmöjligheter och aktiva ledare. SISAB vill tillvarata de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Företaget eftersträvar en god arbetsmiljö där varje medarbetare har en sund balans mellan yrkes- och privatliv.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar SISAB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Susanna Hörler på 08-120 50 420. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm