Våra tjänster

Projektadministratör Business Arena

 

Fastighetsnytt söker en projektadministratör till eventgruppen för Business Arena. Som projektadministratör arbetar du i projektledningsteamet med administrativa uppgifter såsom hantering av deltagaranmälningar, registerhantering och utskick. Projektadministratören har även en utåtriktad roll och kommunicerar med våra kunder inför våra event samt arbetar med registrering av deltagare på plats under eventen.

Vi söker dig som har väldigt god administrativ förmåga, är noggrann, strukturerad och driven. Du har tidigare arbetat som administratör, receptionist eller motsvarande och har goda kunskaper i Excel. Dessutom är det viktigt att du har social kompetens och gärna erfarenhet av service.

 

Om Fastighetsnytt

Fastighetsnytt är ett medieföretag med flera affärsområden som har funnits sedan 1994. Vi ger ut tidningen Fastighetsnytt och arrangerar seminarieevenemanget Business Arena. Vi är idag 21 anställda. Sedan årsskiftet är vi en del av Bonnier och sitter tillsammans med bl.a. Dagens Industri på Gjörwellsgatan i centrala Stockholm.

Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Genom ett omfattande program med seminarier och talare av hög kvalitet fokuserar vi på en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor. Tillsammans skapar vi och alla inblandade aktörer ett evenemang ”av branschen, för branschen”. Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå samt under Almedalsveckan. Varje år lockar våra event över 10 000 besökare. Under 2018 arrangerar vi även Business Arena i London.

 

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer kan du kontakta Cecilia Zetterstedt på 070-090 02 26 eller cecilia.zetterstedt@fastighetsnytt.se.

Maila din ansökan i form av CV och ett personligt brev till cecilia.zetterstedt@fastighetsnytt.se senast den 25/8.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm