Våra tjänster

Platschef

Platschef med erfarenhet av byggtekniska system sökes till Stockholm

L&T FM AB (Lassila & Tikanoja) är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift (hard FM). Vårt arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och vi får fler och fler uppdrag. Vi utmanar dig som är kreativ och resultatinriktad, ta initiativet och sök till oss!

Tjänsten

Lassila & Tikanoja söker nu en Platschef till Stockholm. Som Platschef har du en central roll i vår organisation med personal-, tjänste- och resultatansvar för enheten, samt ansvar för kontakten med kunden.

Som Platschef kommer du att vara budget- och resultatansvarig för ett kontrakt med en omsättning på 65 Mkr/år. Du kommer att ha personalansvar för fyra direktrapporterande arbetsledare och vara övergripande ansvarig för en organisation med 42 medarbetare. Organisationen består av tekniker, specialister, arbetsledare och administratörer. Det som genomsyrar hela organisationen är prestigelöst samarbete.

I rollen som Platschef kommer du att växa som ledare och ha en omväxlande vardag med nya utmaningar varje vecka. Utmaningarna kan handla allt ifrån ett högt arbetstempo med många arbetsorder och många fastigheter till strategiskt planerande för långsiktig vinst.

Interna som såväl externa utbildningar kommer att hjälpa dig att nå den utveckling och de resultat som är önskvärd.

Kvalifikationer

 • Gymnasial examen inom teknik
 • Erfarenhet av byggnadstekniska system
 • Erfarenhet av personalledning och verksamhetsstyrning
 • Erfarenhet av resultatansvar
 • Kunskap i ekonomi, så som bokslut och budgetarbete
 • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
 • God dator- och systemvana
 • B-körkort

Meriterande

 • Utbildning inom fastighetsteknik
 • Heta Arbeten
 • BAS U/P

Din profil

Vi letar efter en kreativ, initiativtagande samt lojal person. Vi ser att du har ett stort intresse för affärer och är resultatinriktad. Vi tror också att du har en förmåga att tänka långsiktigt och göra rationella bedömningar. Eftersom en viktig del av ditt jobb är att ansvara för kundkontakten, behöver du ha en hög social kompetens och ha lätt för att samarbeta. Med dina kommunikativa förmågor och goda ledaregenskaper kan du leda och engagera dina medarbetare. Du ska även ha en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners.

Om L&T

L&T är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Tillsammans med våra kunder förlänger vi fastigheternas livstid, styr material till återvinning och minskar förbrukningen av energi. Vi hjälper våra kunder att fokusera på sina kärnverksamheter och spara miljön. Tillsammans skapar vi välfärd och arbetsplatser.

Vi fokuserar mycket på säkerheten och trivseln på jobbet. Anställdas välmående är viktigt för oss och som anställd får du ta del av våra förmåner. Vi erbjuder bland annat rikskortet (subventionerad lunch) samt friskvårdsbidrag. Du kan även välja att ha servicebilen som förmånsbil.

L&T har tre kundlöften som vi önskar att du delar och tillämpar i ditt yrkesutövande:

 • Vi håller vårt ord
 • Vi underlättar din vardag
 • Vi hjälper dig att lyckas

Stämmer detta in på hur du vill jobba?

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

HR Manager Ulf Alfredsson, 070 558 2919


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm