Våra tjänster

Murare/plattsättare

Om tjänsten

SKB är en kooperativ hyresrättsförening som bygger, förvaltar och hyr ut lägenheter till medlemmarna. SKB föddes för över hundra år sedan ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm, och det driver oss fortfarande. Idag har vi 135 medarbetare och över 8 000 lägenheter i Stockholms stad och i fem kringliggande kommuner. Det gör oss till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm. Vi vill fortsätta skapa rum för fler och samtidigt ta ett långsiktigt ansvar. Det gör vi genom att bygga med hög kvalitet och vi har inte sålt någon av våra fastigheter. Det vi bygger förvaltar vi själva, för evigt. Allt med löftet att skapa rum för gott – och alla.
För mer information besök gärna www.skb.org

Vill du arbeta på ett företag där du kommer att få arbeta med frihet under ansvar, arbeta med kollegor som trivs på jobbet och ha varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan denna tjänst vara något för dig! Till SKB:s tekniska avdelnings ombyggnadsenhet rekryteras nu en plattsättare/murare. På enheten arbetar bl.a. snickare, plattsättare, elektriker och tvättmaskinsreparatörer.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta de flesta vanligt förekommande arbetsuppgifterna inom ”mur och platt” inom fastighetsförvaltning, såsom kakelarbete i kök och badrum, åtgärda putsskador på fasader och mindre gjutarbeten. Arbetet sker till stor del hos hyresmedlemmarna, men också hos lokalhyresgäster och i tvättstugor, källare, m.m. Du kommer att ha nära samarbete med den andra muraren/plattsättaren som arbetar på enheten och övriga hantverkare.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom plattsättning eller murning, samt några års erfarenhet av yrket. Som person är du serviceinriktad, lugn och fokuserad och har en god social kompetens. Du har vana av att arbeta självständigt, men har också lätta för att samarbeta med andra – både arbetskamrater, boende, lokalhyresgäster och entreprenörer.

SKB tillhandahåller servicebil och därför är B-körkort ett krav.

Detta är en del av Arena Personals rekryteringstjänst. Det innebär att rekryteringsprocessen går via Arena Personal men anställningen blir hos SKB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2018-01-22

Frågor hänvisas till rekryteringskonsult Louisa Björklund: louisa.bjorklund@arenapersonal.com
Facklig företrädare är Mats Blomberg, Fastighetsanställdas förbund: 08-704 60 04

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er): Louisa Björklund 0734205513 louisa.bjorklund@arenapersonal.com

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2018-01-04


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm