Våra tjänster

Marknadskoordinator/ marknadsanalytiker

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna. MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans! Med över 22 500 lägenheter och 1100 lokaler, till ett värde av 30 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare.

Om tjänsten:

 • Som vår marknadskoordinator gör du marknadsanalyser och bereder goda underlag för slutsatser kring boendetrender generellt i Malmö, samt för olika upplåtelseformer med hyresrätten, som särskilt fokus – du kommer vara en mycket viktig länk mellan våra nyproduktionsprojekt och marknads- och uthyrningsavdelningen
 • Du ansvar för NKI-undersökningar i projekten, samt utvärderar, rapporterar och säkerställer att lärdom dras från genomförda projekt
 • Du arbetar med målgruppsanalyser och identifierar bärande koncept för enskilda projekt, såväl som vid förvärv, stadsdelsutveckling etc.
 • Du är en viktig del i vidareutvecklingen av befintliga koncept, men också i processerna med att ta fram nya koncept
 • Till ditt stöd har du vår förvaltning, samt nyproduktions-, uthyrnings- och marknadsavdelning.

Kompetensprofil:

 • Vi söker dig som har för tjänsten relevanta yrkeserfarenheter.
 • Du är skicklig, när det gäller att se och identifiera affären, innehar god analytisk förmåga och ett helhetsperspektiv
 • Du har erfarenhet av marknadsanalys och med fördel också av konceptutveckling
 • Du kan sammanställa och presentera material på ett professionellt sätt, skriftligt och muntligt
 • Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från analysarbete av just boende och bomarknad
 • Vi ser det också som en självklarhet att du har god IT-vana

Personliga egenskaper:

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och MKB söker en person som har intresse för boende och dess sociala aspekter, för bostadsmarknaden och möjligheten att få vara en viktig del i utvecklingen av det nya Malmö.

 • Du är drivande och målfokuserad
 • Du är kreativ och har en förmåga till innovation och nytänkande
 • Du är lösningsorienterad och ser möjligheter och utmaningar, istället för hinder
 • Du är samarbetsorienterad och innehar en god lyhördhet
 • Du är självgående (ett gediget introduktionsprogram erbjuds, men därefter förväntas man att självständigt driva arbetet!)

Vi erbjuder!

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Detta är utgångspunkten för MKB:s arbete och det som driver oss framåt. Som medarbetare hos MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision: Hem för var och en och delar du vår övertygelse, lovar vi dig världens roligaste jobb!

Hos oss kan du påverka din egen situation och karriär, likväl som att du kan påverka vardagen för många andra. MKB är ett av södra Sveriges största fastighetsbolag och med en stark finansiell ställning kan vi vara med och driva utvecklingen både i branschen och i staden. Det ger dig som arbetar här goda möjligheter att utvecklas och göra en karriär med oss. Dessutom har vi jättegott kaffe!

Ansökan:

I denna process samarbetar MKB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Vi intervjuar kandidater löpande och vill därför ha din ansökan omgående. Sista ansökningsdag är 4/3.

Om du har frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson 0705-39 93 92 eller peter@isakssonrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm