Våra tjänster

Lettings Manager Commercial

Till en av Sveriges största fastighetsägare söker vi nu en Lettings Manager Commercial med ansvar för uthyrning och administration, med placering i Malmö.

Om tjänsten
Som Lettings Manager av kommersiella lokaler kommer du att ha ett utvecklande och varierande arbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Du arbetar aktivt med uthyrning som innebär visningar, förhandling, avtalsskrivning och beställning av lokalanpassningar samt kundvård och omförhandling av hyror.

Tjänsten innehåller även administrativa delar såsom registrering av hyresavtal, hantera överlåtelser och rapportering.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med uthyrning av kommersiella lokaler och har kunskaper inom hyresjuridik. För att passa i rollen är det viktigt att du drivs av att göra bra affärer, är proaktiv, välorganiserad, prestigelös, har ett sinne för service med en positiv framtoning och har lätt för att kommunicera med andra.

Krav på erfarenhet

· Bakgrund i fastighets/förvaltningsbranschen

· Uthyrning av kommersiella lokaler

· Kunskaper inom hyresjuridik

Ansökan
Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson, 0704-85 75 59 eller ira@isakssonrekrytering.se.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI. 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm