Våra tjänster

Landskapsarkitekt / planhandläggare

Som landskapsarkitekt / planhandläggare hos Telge Bostäder får du chans att jobba med samhällsbyggnad i en växande kommun med många spännande projekt på gång.

Landskapsarkitekt / planhandläggare

Som landskapsarkitekt är du delaktig i att skapa prisvärda, miljömässiga och moderna boenden i expansiva Södertälje kommun. Vi är inne i ett spännande skede där vi ska bygga 20 000 nya bostäder på 20 år – en resa vi gärna vill ha med dig på.

Din främsta uppgift blir att, tillsammans med förvaltning och projektledare, driva detaljplaneärenden. Du har en nära kontakt med Södertälje kommun för att skapa fler nya bostäder. Du följer våra projekt inom fastighetsutveckling fram till byggnation och ser våra hyresgäster flytta in. Du är delaktig i ett tidigt skede och påverkar hur framtidens Södertälje ska se ut. Här får du chans att bidra med dina idéer och din kompetens inom samhällsbyggnad.

I din nya roll ingår också:

  • Att arbeta med miljöbedömningar, landskapsanalyser och grönplaner i inom projekten.
  • Gestaltning av offentliga miljöer och andra projekt.

På fastighetsavdelningen som du tillhör jobbar cirka 70 engagerade medarbetare. Vi är ett tekniskt gäng som värnar om våra boendemiljöer och tycker om att möta människor. Dina närmaste kollegor består av projektledare som arbetar med större och mindre projekt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som – liksom vi – brinner för samhällsbyggnad och för uppdraget att skapa hem för Södertäljeborna. Du kommer att ha många kontakter med både allmänhet, hyresgäster samt interna kunder. Därför tror vi att du har bra samarbetsförmåga, en personlig mognad och vana att samordna och projektleda olika intressegrupper.

Krav

  • Utbildad landskapsarkitekt eller motsvarande.
  • Ett par års erfarenhet inom branschen.
  • Erfarenhet av AutoCad, GIS- och layoutprogram.

Meriter

Erfarenhet av detaljplanearbete och tillämplig lagstiftning (PBL; MB).

Jobba hos Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Stefan Hagdahl, projektchef, 08-550 227 19. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 27 oktober 2017.

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm