Våra tjänster

Kundansvarig fastighetsförvaltare

Trafik- och fastighetskontoret i Sollentuna kommun söker en kundansvarig fastighetsförvaltare till fastighetsavdelningen.
Trafik- och fastighetskontoret ansvarar för förvaltning av kommunens mark och fastigheter samt för kommunens trafikfrågor och parkeringsövervakning.

Arbetsuppgifter

Du är kund- och ekonomiskt huvudansvarig för ett fastighetsbestånd inom Sollentuna kommun vilket bl.a. innebär att skapa långsiktiga kundrelationer i den operativa fastighetsförvaltningen samt vara kontaktlänk med kommunens andra förvaltningar och myndigheter. Du arbetar tillsammans med andra förvaltare i ett förvaltarteam. Denna tjänst innebär ett varierande ansvar över både kommunala verksamheter, kommersiella lokaler och till viss del även inhyrda lokaler.

I rollen som Kundansvarig fastighetsförvaltare ingår att du tar fram beställningsunderlag inför tidigt skede för underhålls- och investeringsprojekt. Du är intern beställare av projekt och är i flera skeden en länk mellan verksamhet och projekt.

I arbetsuppgifterna ingår också ansvar för fastigheternas hyresavtal, uppföljning av budget, prognos och bokslut avseende intäkter och kostnader. Du lämnar underlag till investerings- och underhållsplanering samt bereder och föredrar tjänsteutlåtanden i nämnd.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande befattning, helst från olika typer av fastigheter. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande förvärvad kunskap genom erfarenhet. Du har dokumenterade kunskaper inom fastighetsekonomi, hyresjuridik och övergripande fastighetsteknisk kunskap. Du har även goda kunskaper i investeringskalkylering, ekonomisk analys och uppföljning.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är social, strukturerad, initiativtagande och bra på att samarbeta och skapa goda relationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling, myndighetsutövning, IT-system såsom Visma ekonomi, Reqs, Public 360 ̊, geografiska informationssystem.

Vi erbjuder

Inom kontoret råder en positiv och varm stämning med god samverkan och professionellt utbyte mellan arbetskamraterna. Vi har en modern syn på våra medarbetare och du får stort eget ansvar för ditt arbete. På länken kan du läsa om våra förmåner:

https://www.sollentuna.se/sv/naringsliv–jobb/jobba-hos-oss/personalformaner/

Tillträde enligt överenskommelse.
Heltid, tillsvidareanställning.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan! Vi gör urval löpande.

Alla erbjudanden om annonsering eller rekryteringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Kontaktpersoner:

Reine Jonsson, Teknisk chef fastighetsförvaltning
tfn: 08-579 215 75

Susanna Arbro, Avdelningschef fastighet
tfn: 08-579 217 70

Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm