Våra tjänster

Kundansvarig Fastighetsförvaltare

Fastighetsägarna Service Stockholm AB är en ledande leverantör av förvaltningstjänster med en bred tjänste- och produktportfölj som spänner över områdena förvaltning, projekt, ekonomi, juridik samt fastighetsprodukter. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till föreningen Fastighetsägarna Stockholm som är branschorganisationen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inom Stockholms och Gotlands län.

Fastighetsägarna Service har ca 140 medarbetare och omsätter ca 230 miljoner kronor per år och verksamheten bedrivs och utgår från Stockholm. Välkommen till våra trevliga lokaler på Kungsholmen!

Affärsområde Förvaltning och Projekt söker nu:

Kundansvarig Fastighetsförvaltare, hyresbostäder och lokaler

Vill du arbeta på ett utvecklingsorienterat företag med mål att ha den främsta kundupplevelsen i branschen? Vi söker nu en kundansvarig fastighetsförvaltare för att arbeta med hyresbostadsförvaltning med inslag av kommersiella lokalytor hos våra kunder med bostadsfastigheter och kontor i Stockholms innerstad och närförort. Vill du utvecklas inom ledarskap och komma till ett företag med tillväxt? Våra kunder finns inom Stockholms län och du kommer utgå från vårt kontor på Kungsholmen.

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig förvaltare hos oss har du ett affärsmässigt helhetsansvar för dina kunder. Detta innebär att du ansvarar för Fastighetsägarna Service leverans gentemot kund. Till din hjälp har du ett team bestående av kvalificerade medarbetarare inom juridik, teknik och ekonomi. Fastighetsägarna Service har en stor kunskapsbredd inom organisationen, där experter inom en rad områden inom fastighetsbranschen finns under samma tak. Du ansvarar för att vår kunds fastigheter utvecklas enligt enligt mål och planer. Du identifierar och initierar förbättringar av våra kunders värden och driftnetto samt säkerställer så att lagar och regler efterlevs. Du sköter underhållsfrågor, omförhandlingar och driver även mindre projekt och upphandlingar.

Personliga egenskaper

Du är en serviceinriktad problemlösare med ett affärsmässigt sinne. Du har förmågan att ”ta folk” och har lätt för att bygga förtroendefulla relationer. Du är strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta. Du ”får saker gjorda” och trivs på en utvecklingsorienterad arbetsplats och att samarbeta med dina kollegor för att utveckla våra och våra kunders affärer.

Kvalifikationer:

Du har eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande (högskola eller KY-utbildning) och dokumenterad flerårig arbetslivserfarenhet av motsvarande befattning/arbetsuppgifter. Erfarenhet av uppdragsförvaltning med tyngdpunkt på hyresbostäder är meriterande.

Fastighetsägarna Service arbetar i Incit Xpand, där vi utvecklar stöd för våra arbetsprocesser och återrapportering till våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakter

Låter det intressant? Vill du veta mer? Frågor besvaras av AO-chef Förvaltning & Projekt peter.backstrom@fastighetsagarna.se Alt HR-chef Frida Palmgren, frida.palmgren@fastighetsagarna.se Kundansvarig förvaltare Alexandra Rörström, alexandra.rorstrom@fastighetsagarna.se

Ansökan Välkommen med din ansökan här: http://www.fastighetsagarna.se/service/om-oss/arbeta-hos-oss, senast 15 januari 2018. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm