Våra tjänster

Konsultchef

Om företaget

Newsec erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service. Som en del i Stronghold-koncernen erbjuder vi ett unikt nätverk och tillför kompetens till våra kunder.

Tjänsten

Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar fortsätter att expandera och söker nu en driven och engagerad konsultchef till vårt stockholmsteam. Ditt uppdrag är att ansvara för hela konsultaffären och utvecklingen av vårt erbjudande till såväl kunder som konsulter. I ditt arbete får energi av att göra affärer, bygga relationer och uppnå resultat.

Dina arbetsuppgifter

· Helhetsansvar för tillsättningen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, urval, intervjuer till presentation av kandidater till kund.

· Ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina konsulter, genom löpande dialog men också tillhörande administration och tidrapportering.

· Ansvar för att vårda och utveckla kundrelationer.

· Ansvar för att proaktivt bygga upp nätverk av konsulter.

Din profil

· Relevant högskoleutbildning.

· Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

· Starkt meriterande om du jobbat mot fastighetsbranschen.

· Erfarenhet av serviceyrken, kundkontakt och administrativt arbete.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och din drivkraft. För att passa i den här rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, ihärdig och har lätt för att samverka. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och har förmågan att förstå dina kunders affär och behov. Vidare är du strukturerad och administrativt lagd.

Övrigt

Du blir en viktig spelare i vår fortsatta resa och erbjuds en spännande tjänst med mycket eget ansvar och möjlighet att sätta din prägel och utveckla uthyrningsaffären. Du ingår i ett härligt team av rekryteringskonsulter och säljare och utgår från vårt kontor på Grev Turegatan.

Ansökan

Har du frågor gällande tjänsten eller vårt företag så är du välkommen att höra av dig på helena.salomonsson@newsec.se alternativt 070-819 69 26.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm