Våra tjänster

Kommunikatör

 D. Carnegie & Co (publ) är ett bostadsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och projekt. Fokus ligger på Stockholmsregionen. Fastighetsbeståndet består av drygt 18.000 lägenheter och cirka 1,4 miljoner kvadratmeter uthyrbar yta, varav 130 000 kvm kommersiell yta. Företaget förvaltar i egen förvaltning och har en egen beprövad modell för successiv och effektiv renovering av fastigheterna, som gör det möjligt att renovera enskilda lägenheter när dessa blir lediga. Vi har som mål att hela fastigheter och de områden de ligger i ska bli som nya när processerna är klara.

Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

D. Carnegie & Co har ca 240 anställda och vi finns på 19 orter i Mälardalsområdet. Läs mer om oss på www.dcarnegie.se.

Vi växer och våra behov av värdeskapande kommunikation ökar. Vi söker därför dig som vill bli en viktig spelare inom området kommunikation i det ledande börsnoterade bostadsfastighetsbolaget i Sverige – D. Carnegie & Co AB. Vi arbetar med att utveckla fastigheter i förort och i miljonprogramsområden på ett positivt sätt. Det är därför en mycket spännande och utvecklande tjänst som vi nu söker en kommunikatör för.

I rollen som Kommunikatör är din uppgift att tillsammans med vår kommunikationschef och våra förvaltningsområden hantera de flesta uppgifter som rör vår kommunikation – internt och externt. I våra förvaltningsområden har vi dagligen kontakt med våra hyresgäster. Vi är måna om att lyfta, förbättra och kvalitetssäkra den kommunikationen för att skapa den bästa kundrelationen. Att vara våra förvaltningsområden behjälplig med detta är en huvuduppgift i rollen som kommunikatör och rollen innebär därför en del resande i våra områden.

Du har akademisk examen inom media- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet med arbete som kommunikatör där du har arbetat brett med kommunikationsfrågor.

Du är trygg i din roll som kommunikatör och van vid att tänka strategiskt och att planera olika kommunikationsinsatser.

Du ska vara en god och driven skribent både av redaktionella texter och copytexter för print och digitala medier.

I övrigt kräver tjänsten kunskaper i InDesign och PhotoShop. Erfarenhet av att ha arbetat i Word Press eller motsvarande är ett plus.

Tjänsten rapporterar till vår Kommunikationschef. Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägning. Vi önskar din ansökan senast den 31 januari.

Vill du veta mer
Kontakta gärna vår Kommunikationschef, Björn Sundberg, 070-5872681 eller vår HR-chef Marie Persson, 070-7160503


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm