Våra tjänster

Juniora Fastighetsvärderare

JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med närmare 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen.

I Sverige har JLL kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. Läs mer om JLL på jllsweden.se

JLL befinner sig i en spännande och expansiv fas och söker nu fler medarbetare till värderingsteamet i Stockholm. I dagsläget är vi ca 10 värderare och har ytterligare behov av fastighetsvärderare som kan hjälpa JLL att fortsätta växa. Tillsammans med oss på JLL vill du vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen.

Tjänsten

På JLL värderar vi alla typer av kommersiella fastigheter för både svenska och internationella kunder och du kommer att vara en viktig del av ett växande värderingsteam.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utföra värderingsuppdrag avseende kommersiella fastigheter i Sverige, del i team och dels självständigt
  • Aktivt bidra till att hitta potentiella affärer samt att ansvara för genomförandet av uppdrag
  • Aktivt bidra till utveckling av våra processer och produkter

Kvalifikationer

  • Du har en relevant högskoleexamen som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande
  • Akademisk examen som möjliggör framtida auktorisation som fastighetsvärderare är ett plus
  • Erfarenhet från arbete med fastighetsvärdering av kommersiella fastigheter är mycket meriterande
  • Du har en stark analytisk förmåga
  • Du är bra på att formulera dig muntligt och skriftligt

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen som värderare på JLL är du trygg i dig själv och din kompetens. Du är på sikt självgående och alltid kvalitetsmedveten i ditt utförande och din leverans, samtidigt som du trivs att arbeta i team. Du får energi av att driva dina processer framåt och nå uppsatta mål. Andra egenskaper som värderas högt är affärsmässighet och förmåga att arbeta strukturerat och fokuserat.

På JLL får du möjligheten att arbeta i en bred och ansvarsfull roll i ett framåtsträvande och expansivt bolag med starkt varumärke. Du ges stor möjlighet till utveckling och utgår från vårt fräscha och fina kontor i centrala Stockholm.

Ansökan:

Tycker du att tjänsten som Junior värderare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, mejla din ansökan inklusive ditt cv och ett personligt brev till job.nordic@eu.jll.com snarast. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Patrik Löfvenberg på patrik.lofvenberg@eu.jll.com.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm