Våra tjänster

Junior förvaltare

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har ungefär 75 000 anställda och fler än 300 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen. I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning och tjänster inom ett flertal områden – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med research och erbjuder konsulttjänster. Företaget har sju olika affärsområden – Capital Markets, Office Agency, Retail Advisory, Industrial & Logistics, Valuation Advisory, Asset Services och Global Corporate Services. Läs mer om CBRE på www.cbre.se eller www.cbre.eu.

Som Junior förvaltare hos CBRE får du möjlighet att arbeta med varierade förvaltningsuppdrag inom bostäder, kontor och logistik i Malmö och Göteborg. Du blir en del av ett positivt och engagerat team och din insats kommer att vara en viktig del i verksamheten. Arbetet bedrivs i en professionell miljö och det kommer att finnas goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Tjänsten

Genom aktiv förvaltning med inslag av utveckling, optimering samt uthyrning ökar du fastigheternas värde och ansvarar för uppdragets lönsamhet. Du utvecklar, genomför och följer upp utvecklingsstrategier för fastigheterna och har budget och resultatansvar. Att vårda kundkontakter är en viktig del i tjänsten. Du är placerad på CBRE:s kontor på Nordenskiöldsgatan i Malmö och du rapporterar till Teamansvarig Senior Property Manager som är placerad lokalt. Tjänsten innefattar resor inom Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvara för att fastigheterna följer budget, mål, interna rutiner samt instruktioner från uppdragsgivaren
 • Ansvara för att hålla god kontakt med hyresgäster, ha tydliga kontaktvägar och känna till fastighetens kommersiella mål
 • Ansvara för att analysera och rapportera händelser i fastigheten
 • Medverka i budgetering och rapportering
 • Koordinera och leda arbetet i fastigheten
 • Se till att arbetet i fastighetsteamet är effektivt och välplanerat
 • Noga följa den attest- och delegationsordning som bolaget har beslutat om
 • Ansvara för förhandlingar/omförhandlingar och kontraktsskrivning med nya och befintliga hyresgäster

Kvalifikationer

 • Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi eller liknande
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet (Excel, Word och Powerpoint)
 • Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, meriterande är vana att rapportera på engelska
 • Gärna arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen, exempelvis inom förvaltning eller uthyrning
 • Goda kunskaper inom fastighetsekonomi och fastighetsjuridik

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en driven och engagerad person som trivs bäst med att samarbeta i team. Då vi är ett växande företag bör du trivas bra i en föränderlig miljö. Att arbeta inom CBRE förutsätter en god förmåga att arbeta strukturerat samt leva upp till högt ställda krav och förväntningar. Då tjänsten innebär internationella kundkontakter och samarbete med förvaltare och övriga fastighetsteamet kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Junior Förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar CBRE med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 14 mars 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Zara Elenmo på zara.elenmo@fasticonkompetens.se eller på 0766-32 33 56.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm