Våra tjänster

Junior fastighetsförvaltare

Till vårt kontor i Karlstad söker vi nu en säljande och serviceinriktad person som vill utvecklas i rollen som junior fastighetsförvaltare.

Klövern Karlstad omfattar ca 200 000 kvm som till största del består av kontor, men även industri och lager. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Som junior fastighetsförvaltare på Klövern kommer du att arbeta med alla delar av traditionell fastighetsförvaltning som att;

• delta aktivt inom uthyrningsverksamheten
• ha daglig kontakt med hyresgäster och genomföra sedvanliga om- och nyförhandlingar
• upprätta och teckna hyresavtal
• planera och utföra arbetet utifrån budget- och resultatansvar

Du som söker tjänsten är;

• nyutexaminerad från högskoleutbildning inom fastighetsekonomi eller teknisk akademisk examen alternativt motsvarande inom relevant område
• säljande, metodisk och analytisk samtidigt som du har högt driv
• engagerad, serviceinriktad och har social kompetens
• administrativt skicklig och har goda kunskaper i Microsoft Office
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du uppskattar utmaningar, har ett prestigelöst förhållningssätt och gillar att jobba i team. Du vill ständigt hitta de bästa lösningarna samt drivs av att komma till avslut och nå uppsatta mål. Liksom vi har du kunden i fokus och det ska kännas naturligt att arbeta efter vårt motto ”att var dag underlätta kundens vardag”.

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi jobbar långsiktigt och hållbart med visionen att skapa miljöer för framtidens företagande. Mer information om oss, våra fastigheter och medarbetare finns på klovern.se.

Sista ansökningsdag är 29 oktober Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in ditt CV och personliga brev redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta affärsenhetschef Astrid Sjökvist på 010-482 73 03 eller HR-specialist Lina Bergman på 010-482 70 04.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm