Våra tjänster

Hyresförhandlare

HYRESFÖRHANDLARE TILL TICKET PRIVATRESOR AB

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med försäljning i butik, på telefon och online. Ticket säljer resor från samtliga ledande charterbolag, flygbolag, researrangörer, kryssningsbolag, hotell och hyrbilsföretag. Ticket har 71 butiker i Sverige och Norge och bedriver onlineförsäljning under varumärkena Ticket och AirnGo i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Försäljningen uppgår till ca 5,8 miljarder kronor och bolaget har ca 340 årsanställda.

Arbetsuppgifter:
Som Hyresförhandlare på Ticket kommer ditt uppdrag att innebära att i enlighet med bolagets strategi leda och ansvara för arbetet med att Tickets hyresavtal har marknadsmässiga eller lägre hyresnivåer. Du ansvarar även för övriga avtal avseende lokaldrift och att lokalernas standard upprätthålls enligt förutbestämd nivå. I ansvaret ligger också att löpande värdera både nuvarande och nya marknadsplatser utifrån marknadsplatsvärdet på nuvarande etableringar och potentiella nya etableringsmöjligheter. Du skall se till att samtliga butiker och kontor uppfyller de krav som framgår i hyresavtalet samt att det nya butikskonceptet efterlevs.

Våra butiker ska upplevas som en trivsam arbetsplats för personalen och samt en trevlig butik för våra kunder att besöka. Detsamma gäller våra kontorsarbetsplatser. All verksamhet, där kontakter med fastighetsägare och entreprenörer dominerar, skall genomföras på ett föredömligt sätt, så att samtliga upplever Ticket som en god samarbetspartner. Du följer även upp att samtliga hyresavtal efterlevs av Ticket som hyresgäst i enlighet avtalets paragrafer. Från tid till annan också bistå med olika typer av projektledning eller projektdeltagande.

Du rapporterar till försäljningschef butik Norden.

I rollen ingår bland annat att:

  • Ansvara för omförhandlingarna av samtliga hyresavtal i Sverige och Norge.
  • Upprätta en årsbudget gällande kostnaderna för hyresavtalen i Sverige och Norge.
  • Ansvara för att budgeterade kostnader för eventuella ombyggnationer/omprofileringar följs.
  • Löpande följa upp och omförhandla driftsavtal såsom ex. el, mattor, städning etc.
  • Ansvara för att renoveringar och andra eventuella förändringar i var Ticket har sina butiker genomförs enligt plan.
  • Vara uppdaterad vad som händer inom stora detaljhandelsområden i Sverige och Norge.
  • Ta fram beslutsunderlag till analys om eventuell flytt av butik eller nyetablering och vid behov ta fram lämpligt nytt hyresobjekt/avyttra befintligt.
  • Brandansvarig inom Ticket. Ansvara för att brandutbildning genomförs för kontorsanställda på HK samt Tickets butiker.

Din profil:
Vi ser gärna att du har någon typ av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik fastighet eller motsvarande men värdesätter personlig lämplighet och erfarenhet. Det är viktigt att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du är en riktigt vass och skicklig förhandlare och har hög analytisk förmåga.

För att lyckas i tjänsten är du en person som uppskattar utmaningar, högt tempo och är en naturlig nätverkare med ett öga för helheten och affärer. Du kommer att ha många kontaktytor såväl internt som externt vilket förutsätter att du har väldigt god kommunikationsförmåga samt förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och är duktig på att prioritera. Vidare har du erfarenhet av projektledning och är mål- och resultatorienterad.

Tjänsten är placerad i Stockholm, Nacka.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Ticket Privatresor med Newsec Competence. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så snart du kan. För frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Ada Rosenlén på ada.rosenlen@newsec.se eller på 070-859 60 71.

Om Newsec Competence
Newsec Competence är ett bolag med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av kompetensförsörjning. Newsec Competence jobbar med målsättningen att ge sina uppdragsgivare de bästa resurser marknaden erbjuder.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm