Våra tjänster

Hyresadministratör

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.
Som hyresadministratör tillhör du Etableringsenheten. Enheten arbetar med att löpande optimera butikernas lokalisering och dimensionering för att ge bästa kundservice utifrån strategi och kundnytta. Enheten ansvarar för marknadsanalyser av hyresnivåer och omsättning, hyresförhandling, avtalskonstruktion/hyresjuridik och hyresbetalning och omvärldsbevakning så att vi säkerställer rätt affärslägen. Etableringsenheten består idag av sex personer varav tre etablerare, en omvärldsanalytiker, en hyresadministratör och en enhetschef. Enheten Etablering är en del av avdelningen Butiksutveckling.

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården söker vi en Hyresadministratör

Rollen
Som Hyresadministratör har du ansvar för registrering av hyreskontrakt i vårt hyressystem FastNet, hantering och administrering av hyror och fakturor som berör hyreskontrakten samt budgetering. Du ansvarar för bevakning av uppsägningstillfällen enligt hyreskontrakten samt tidpunkter och deadlines för hyresnämnds hänskjutningar. Du arbetar nära Systembolagets Etablerare och har löpande kontakt med fastighetsägare. Du bevakar också hyresavtal inför omförhandling. Vi vill också att du är behjälplig med att ta fram analysunderlag och assistera inför förhandlingar.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av hyresadministration. Du bör vara en person som är mycket noggrann, gillar att planera och organisera. Viktigt att du också sätter teamet högt och att du bidrar positivt till hela enhetens utveckling. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.
Du har gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt goda kunskaper i MS Office och FastNet. Du har även god förståelse för resonemang kring t.ex. index, fastighetsskatt etc. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hyresadministration samt kännedom om hyreslagen.

Kompetensutveckling och karriär
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Willebrand, enhetschef på telefonnummer 070-493 16 12.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 november. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Ansök här
Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.

Information om tjänsten

Kontaktpersoner
Karin Willebrand
tfn 08-503 303 43
mob 070-493 16 12

Sista ansökningsdag
2016-11-09

Arbetsplats
Stockholm

Anställningsgrad
Heltid

Anställningsform
Provanställning
Tillsvidareanställning


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm