Våra tjänster

Hyresadministratör

Hyresadministratör till Victoria Park – Malmö

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag på NASDAQ Stockholm Mid Cap, inriktat på bostadsfastigheter, med affärsområdena förvaltningsfastigheter och livsstilsboende. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett tryggare boende ska Victoria Park skapa och förädla värden i en växande bostadsfastighetsportfölj på tillväxtorter i Sverige.

Vi söker nu en hyresadministratör till vårt huvudkontor i Västra hamnen Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som hyresadministratör arbetar du i nära samarbete med kollegor inom förvaltningen och administrationen. Du arbetar med hyresavisering, hyresändringar, inbetalningar, avstämningar, inkassohantering och överföring av bokföringsunderlag till ekonomisystemet. Du har under telefontid daglig kontakt med våra hyresgäster då du svarar på frågor som uppstår kring framförallt hyresinbetalningar och inkassoärenden. Som hyresadministratör reder du även ut andra frågeställningar som uppkommer i processen, vilket innebär många kontakter även inom organisationen.

Du ingår i ett team med ytterligare en hyresadministratör samt ekonomiassistenter som arbetar med leverantörsreskontra, fakturering och delaktighet i bokslut. Teamet stöttar och avlastar varandra vilket innebär att du i viss mån kommer att arbeta med andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från fastighetsbranschen. Du har arbetat praktiskt med hyresadministration, gärna som hyresadministratör eller en roll där hyresadministration är en del av arbetet. Du är van att arbeta i olika system och program, gärna i fastighetsprogrammet Vitec Hyra som vi använder. Som person är du kommunikativ och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är en merit. Din utbildningsbakgrund är lägst gymnasieekonom eller motsvarande, och helst har du en högskoleutbildning inom ekonomi, fastigheter eller angränsande inriktning.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och kommunikativ. Då du kommer arbeta självständigt är det viktigt att du är van vid eget ansvar och ta egna initiativ samtidigt som vi sätter stor vikt på din samarbetsförmåga och prestigelöshet. Du är en driven problemlösare som gillar att ha koll på helheten utan att missa detaljerna.

Tycker du att ovanstående stämmer in på dig mailar du CV och ett personligt brev till jobb@victoriapark.se

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kommer att kunna tillsättas före sista ansökningsdag, som är den 22 januari.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR chef Helene Torbrand, 0708-25 96 93.

OBS, samtal gällande försäljning av annonserings och rekryteringstjänster undanbedes vänligen men bestämt.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm