Våra tjänster

Husvärd

K2A är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Vi utvecklar och erbjuder moderna, funktionella bostäder md effektiv kundnära förvaltning. Vår verksamhet är koncentrerad till Mälardalen samt ett antal utvalda universitets- och högskoleorter.Vi är övertygade om att lokal närvaro är en förutsättning för en väl fungerande fastighetsförvaltning. Vårt mål är därför att ha egen förvaltning – tekniskt kunnig personal och husvärdar – i nära anslutning till våra hyresbostäder. För mer info, besök www.k2a.se

Vi söker Stockholms bästa Husvärd!

Är du en händig problemfixare som vill ha ett aktivt arbete? Vill du hjälpa dina medmänniskor till en så bra boendekomfort som möjligt? I så fall kan det här vara tjänsten för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Som Husvärd på K2A ansvarar du över våra nyproducerade lägenheter i Vegaparken i Haninge. Här finns i nuläget cirka 300 hyresbostäder som du kommer att vara ansiktet utåt för och ta emot felanmälningar som hyresgäster anmäler via hemsidan. En dag per vecka arbetar du i Vällingby.
Du har ansvar för att samtliga felanmälningar som kommer in åtgärdas, från att byta glödlampor, rensa ogräs och fixa hyllor till att i vissa fall hyra in rörmokare eller elektriker om det är fel som du inte kan åtgärda själv.
En stor del av arbetet innebär besiktning och kontroll av lägenheter vid in- och utflytt samt olika garantiärenden. Det är ett självständigt arbete med mycket frihet under ansvar, vilket innebär att du själv ser till att arbetet blir utfört. När du inte har felanmälningar att åtgärda eller besiktningar att utföra finns det vardagliga sysslor att utföra där du ser till så att området är rent och snyggt. Du ansvarar för att allmänna utrymmen både ute och inne är snygga och rena.

Krav på person:

Vi söker dig som trivs i en roll där den ena dagen inte riktigt är den andra lik och som gillar att träffa mycket folk. Som person är du en riktig fixare som gillar att hjälpa andra och lösa problem, du är social och har förmåga att fatta egna initiativ. Du kommer att arbeta självständigt i den här rollen, varför vi ser att du är ansvarstagande och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt, i rätt tid. Det är ett krav att du kommunicerar på svenska i såväl tal som skrift, liksom att du har ett körkort B.

Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.
Är du en aktiv idrottstyp är det meriterande.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Stockholm, Haninge, samt Vällingby.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med
Isaksson Rekrytering & Bemanning.

Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson
med telefonnummer 0704 85 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos
Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv och medlem hos Sveriges Byggindustrier, BI.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm