Våra tjänster

Förvaltningschef

Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Vi har över 450 enheter över hela Sverige och på flera ställen i Norge. Ambea, som grundades 1996, har cirka 14 000 medarbetare och har huvudkontor i Arenastaden, Solna. I Sverige bedrivs verksamheten under namnen Nytida, Vardaga, Lära samt Bemanning. Ambeas verksamhet i Norge omfattar stöd och boende inom funktionsnedsättning och psykiatri genom företagen Heimta och Vitale.
Ambea ska vara kvalitetsledande i allt vi gör. Vi arbetar med den enskilda människan i fokus. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Vårt uppdrag är att med engagemang och expertis göra skillnad för varje individ vi möter. De värderingar som genomsyrar vår verksamhet är enkelhet, respekt, kunskap och ansvar. För mer information besök www.ambea.se

Ameba söker Förvaltningschef

Vill du se till att våra brukare och medarbetare får bästa möjliga fastigheter för vår verksamhet? Vill du verka för att vår förvaltning sköts på högsta nivå, med systematik, ansvar och engagemang?

Tjänsten

Som Förvaltningschef är du Ambeas expert inom fastighetsförvaltning. Du är en kreativ kraft och vi vill att du tar ett proaktivt helhetsgrepp om vår fastighetsförvaltning och våra avtal. Du vill och kan leda, driva, stötta och utveckla din personalgrupp genom ett närvarande ledarskap. Du ingår i tillväxtavdelningens ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter

 • Fullt personalansvar för fyra duktiga personer som du ska leda, utveckla och entusiasmera
 • Medlem av tillväxtavdelningens ledningsgrupp som expert inom förvaltningsfrågor
 • Proaktivt utveckla och driva vår fastighetsförvaltning
 • Skapa struktur och systematik i våra avtal och vår förvaltning
 • Analysera och skapa nyckeltal i relation till löpande hyresavtal
 • Skapa ett gott samarbete och god kontinuerlig kommunikation med övriga inom tillväxtavdelningen, verksamhetsansvariga ute i landet samt fastighetsägare och entreprenörer

Erfarenhet och kompetens

 • Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad fastighetsförvaltning och är därmed självgående
 • Du har ledarerfarenhet och ett genuint intresse för människor
 • Du har god förhandlingsvana och goda kunskaper inom hyreslagstiftning
 • Du är bekväm i fastighetsekonomiska bedömningar, analyser och nyckeltal
 • Du har sannolikt eftergymnasial utbildning, t.ex. samhällsbyggnad, väg- och vattenbyggnad, lantmäteri, ekonomi eller juridik

Som vår Förvaltningschef på Ambea är det viktigt att du är driven och initiativtagande men också ansvarsfull, ödmjuk och förstår vikten av uppföljning och kontrollsystem. Du är strukturerad och prestigelös och kan hantera många olika spörsmål, av både strategisk och operativ karaktär. Du uppfattar dig själv som en målinriktad affärsman/kvinna med förmåga att se helheter. Eftersom du kommer leda vår förvaltningsavdelning är det självklart betydelsefullt med goda ledaregenskaper och ett genuint intresse för människor och deras drivkrafter. Du är trygg i dig själv, lyhörd och duktig på att kommunicera och samarbeta, bygga och underhålla nätverk, både internt och externt.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll där ansvar och mandat går hand i hand. Du har stor påverkansgrad att utveckla din roll och enhet efter egna idéer. Vi premierar innovation och ansvar och ser positivt på både vidareutbildning och individuell utveckling. Ambea är ett bolag med hög tillväxttakt och samtidigt fortsatt fokus på slutkund, våra brukare som finns runt om i landet. Du utgår från våra nya kontor i Arenastaden, Solna och rapporterar till Ambeas tillväxtschef.

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ambea med Real Competence AB. Du söker jobbet genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vi behandlar naturligtvis din ansökning konfidentiellt men också löpande så ansök gärna snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan: emi@realcompetence.se alternativt 0733-519705.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm