Våra tjänster

Förvaltningsassistent

Victoria Park söker Förvaltningsassistent med uthyrningsansvar till Borås

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige.

Victoria Parks fastighetsbestånd i Borås ligger i Hässleholmen och Sjöbo och består av ca 900 lägenheter. Vi har en förvaltningsorganisation med ett lokalkontor i Hässleholmen. Vi söker nu en utåtriktad förvaltningsassistent med fokus på uthyrningsarbetet till vårt team med start så snart som möjligt. Tjänsten är ett vikariat fram till ca februari 2018.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet som uthyrare innebär att ansvara för kontakter med våra kunder samt viss förvaltningsadministration. Exempel på uppgifter är:

  • Ansvara för uthyrningsprocessen av lediga bostäder – alltifrån införsäljning, objektannonsering till kontraktskrivning
  • Kundtjänst i bo-butiken och telefon
  • Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer
  • Förvaltningsadministration
  • Bistå områdeschef med administrativa uppgifter.

För att lyckas i rollen skall du vara ansvarstagande och initiativrik, en god relationsbyggare och ha en god kommunikativ förmåga. Strukturerad och ordningsam är också viktiga egenskaper samt förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Din bakgrund
Önskvärt är att du har arbetat med fastighetsförvaltning och uthyrning i någon form.
Kundarbete och försäljning är en annan möjlig bakgrund i kombination med administration och koordinerande arbetsuppgifter.
Din utbildningsbakgrund kan vara t.ex. fastighetsmäklare, fastighetsförvaltare eller motsvarande.
Du behärskar givetvis Officepaketet, och extra bra på Excel.
Körkort och tillgång till bil är en förutsättning för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) redan idag till jobb@victoriapark.se
Urval och intervjuer sker löpande under processen så tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31/3.

OBS: Samtal från Rekryterings- annonseringsföretag och liknande undanbedes vänligen men bestämt!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm