Våra tjänster

Förvaltningsassistent

SERVICEINRIKTAD FÖRVALTNINGSASSISTENT TILL KUNGSLEDEN I GÖTEBORG

Om företaget
Vill du arbeta på ett dynamiskt och kreativt bolag som har ambitionen att bli Sveriges största och mest framgångsrika fastighetsbolag? Då kanske du bli vår nästa förvaltningsassistent?

Har du tidigare erfarenhet av liknande roll och vill vara med på vår spännande resa mot Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag, då kan du vara den vi söker!

Kungsleden vill förstärka sin organisation i Göteborg med en engagerad förvaltningsassistent som trivs med en bred roll och gillar frihet under ansvar, en person som alltid har kunden i fokus och är analytisk, strukturerad och serviceinriktad.

Du kommer bli del av ett team på tio medarbetare som sitter i moderna och funktionella lokaler i Gårda. Således får du det bästa av två världar, att vara del av en mindre enhet med närhet till information och beslut samtidigt som du är del av ett stort bolag.

Dina arbetsuppgifter
Som förvaltningsassistent hos Kungsleden kommer du att ha en nyckelroll för både kundnöjdhet och trivsel på kontoret.

Det är en bred roll där bland annat arbetar med att:

– Administration i Fastnet – avtalsutkast, avisering, moms och fastighetsskatt
– Ansvara för garage-, parkering och bostadsavtal
– Registervård och uppföljning
– Samarbeta med ekonomiavdelningen, bl.a. inkasso
– Vara behjälplig vid budgetering samt köp och sälj av fastigheter
– Ta fram av utkast till objektsbeskrivningar av lediga lokaler i Capifast
– Kundkontakt med hyresgäster
– Kontorsansvarig för kontoret i Göteborg

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en roll som förvaltningsadministratör eller motsvarande. Du har grundläggande kunskaper inom ekonomi och hyra samt relevant eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har kunskaper i Fastnet och Capifast.

Som person är du flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Driv och engagemang är något som ligger dig naturligt och du är duktig på att prioritera. Vidare är du en handlingskraftig person som trivs med frihet under ansvar. För att lyckas i rollen krävs att du gillar ordning och reda samt är en kommunikativ lagspelare som har lätt för att samarbeta med kollegor.

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige. En långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet, för oss är det viktigt att alla kan leva upp till våra kärnvärden är Professionalism, Omtanke och Glädje. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder.

Är du den vi söker? Ansök snarast då urval görs löpande!

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg

Om Newsec Competence
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence. Har du frågor gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Sanna Hagelin på 070-819 68 33 alternativt sanna.hagelin@newsec.se.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm