Våra tjänster

Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent och Uthyrare till Victoria Park i Markaryd

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige. Vårt områdeskontor i Markaryd ansvarar för förvaltningen av ca 770 lägenheter som finns i Markaryd, Timsfors samt Strömsnäsbruk. Vi är ett litet team som arbetar tillsammans för att utveckla och förvalta våra områden. Vi söker nu en förvaltningsassistent med uthyrningsansvar till vårt kontor när en av våra medarbetare går vidare till andra utmaningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att arbeta som Förvaltningsassistent och uthyrare hos oss är ett aktivt och utåtriktat arbete där du jobbar med något som engagerar många, nämligen bostäder. Vi kommer ge dig ansvaret för att du aktivt och strategiskt arbetar för att våra bostäder hyrs ut i rätt tid och till rätt kund. Du ser till att hela uthyrningsprocessen löper smidigt, från marknadsföring, första kontakt med kund till avtalsskrivning. Det här är jobbet för dig som gillar att skapa relationer, hitta lösningar och skapa resultat. Du behöver vara kreativ och nyskapande i arbetet för att nå ut på bästa sätt. Du skapar till exempel kontakter med företag och organisationer för att marknadsföra Victoria Park som hyresvärd, har koll på vad som är på gång i närområdet för att kunna vara på plats vid rätt tillfälle och träffa intressenter. Du drivs av att skapa resultat, ta ansvar och du måste ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Strukturerad och ordningsam är också viktiga egenskaper eftersom det handlar om att få juridiska dokument på plats och hålla ordning på olika objekt i system, nyckelhantering etc.

Din bakgrund

Viktigt är att du har erfarenhet av att aktivt arbeta med att hitta och bearbeta kunder för att nå resultat. Du får gärna ha en bakgrund där du arbetat med uthyrning eller försäljning av bostäder och lokaler. Din utbildningsbakgrund kan vara t.ex. säljutbildning, fastighetsmäklare, eller motsvarande. Du behärskar givetvis Officepaketet, och är van vid olika system.

Vi erbjuder dig Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) redan idag via vår karriärsida: https://jobb.victoriapark.se/jobs/47476-forvaltningsassistent-med-uthyrningsansvar-i-markaryd

Urval och intervjuer sker löpande under processen så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 1 oktober.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Områdeschef Tobias Göransson på 0433-750 43.

OBS: Samtal från Rekryterings- annonseringsföretag och liknande undanbedes vänligen men bestämt!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm