Våra tjänster

Förvaltare

Hos Uppsalahem och Studentstaden har var sjätte Uppsalabo sitt hem. Vi äger och förvaltar 15 500 bostäder, varav cirka 3 300 är studentbostäder hos Studentstaden. Idag bygger vi näst flest nya bostäder i Sverige, cirka 500 hyresrätter om året. Uppsalahemkoncernen har 280 anställda inom ett fyrtiotal olika yrken och alla medarbetare arbetar för kundens bästa. Vi är serviceinriktade och affärsmässiga då vi möter kund, kollegor och andra samarbetspartners. Tillsammans bidrar vi till ett levande Uppsala.

Om tjänsten
Som förvaltare på Uppsalahem ansvarar du för att på affärsmässig grund och med hög kompetens förvalta drygt 1500 lägenheter samt ett flertal lokaler. Du har det totala fastighetsägaransvaret för allt som sker i ditt fastighetsbestånd. I rollen som förvaltare ansvarar du för den ekonomiska och tekniska utvecklingen och ser till att ditt förvaltningsområde klarar de krav som är ställda på lång och kort sikt. Du är ansvarig för att våra hyresgäster är riktigt nöjda med sitt boende och arbetar aktivt för att vi ska få ännu nöjdare kunder.
Som förvaltare förväntas du också agera beställare för interna och externa leverantörer och ha kontinuerlig dialog med dina hyresgäster och övriga medarbetare på företaget. Till din hjälp har du ditt förvaltarteam bestående av fastighetstekniker och förvaltningsassistenter som du leder. Det är ditt ansvar som förvaltare att fördela arbetet i teamet och att ha regelbundna avstämningar/uppföljningar både enskilt och i grupp.

Kompetensprofil
För att lyckas i rollen som fastighetsförvaltare har du en högskole- eller yrkesutbildning inom Bygg, förvaltning eller fastighetsekonomi och ett stort intresse för tekniska, ekonomiska och kundrelaterade frågor. Du har även några års arbetslivserfarenhet inom området. Då du har daglig kontakt med hyresgäster samt beställare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Rollen som förvaltare passar dig som är serviceinriktad samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt och har god prioriteringsförmåga. Kunskaper inom fastighetsjuridik och entreprenadjuridik är meriterande samt kunskaper i annat språk än svenska. B- körkort är ett krav.

Mer information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Holmqvist, fastighetschef, tfn: 018-727 35 03 eller Cajsa Ahlström, HR Generalist tfn: 018- 727 35 91. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2017-09-29.

Vi erbjuder
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm