Våra tjänster

Förvaltare

Nystartade Rosengård Fastighets AB ska förverkliga idén om ett mer sammanhållet Malmö. Culture Casbah är ett stadsutvecklingsprojekt som drivs av bolaget med målet att utveckla och vitalisera området Rosengård till en trygg, eftertraktad och central del av Malmö. Befintliga bostäder ska förvaltas, utvecklas och integreras med nyproduktionsprojektet Culture Casbah. Projektet har blivit internationellt uppmärksammat och vann 2013 priset ”Best Futura Project” vid MIPIM mässan i Cannes. Projektet har prisats för sin utgångspunkt i hållbarhet, mänsklig skala och variation. www.culturecasbah.com

Rosengård Fastighets AB ägs till lika delar (25 %) av Balder, Heimstaden, MKB och Victoria Park. För att få en levande bild av projektet, titta gärna på filen om Culture Casbah på You-tube

Bolagets organisation håller på att byggas upp och man söker nu en engagerad Förvaltare

Bostäder – långsiktighet – människor och teknik

Som Förvaltare i det nystartade bolaget bidrar du på ett aktivt sätt till att den kultur och de värderingar bolaget vill skapa får genomslag i såväl förvaltningen av fastigheterna som i relation till hyresgästerna. Rollen innebär ett brett ansvarsområde, som kan sammanfattas med:

  • tekniskt ansvarig för bolagets fastigheter, vilket innebär allt från att leda byggprojekt till underhållsplanering och ansvar för upphandling och genomförande
  • ekonomiskt ansvar för den tekniska driften och ansvar för att optimera förvaltningen av bolagets fastigheter för att nå verksamhetens uppsatta mål

Du arbetar med att succesivt gå igenom samtliga fastigheter för att uppdatera och fastställa underhållsplanerna utifrån Rosengård Fastighet ABs riktlinjer. Du ansvarar för aktuella upphandlingar och har ett strukturerat arbetssätt när du skapar rutiner för detta. Du är van att arbeta med budget och prognoser och använder nyckeltal för styrning som en naturlig del i ditt arbete.

I vardagen är relationsskapande och samarbeta nyckelord. Du bygger långsiktiga relationer och skapar ett gott samarbete med hyresgäster och samarbetspartners. Du rapporterar till bolagets fastighetschef och har fastighetsutvecklare och uthyrare som närmaste arbetskamrater.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom exempelvis fastighetsföretagande eller annan likvärdig utbildning inom ekonomi och/eller teknik. En lägre utbildningsnivå kan kompenseras av längre relevant erfarenhet. Du har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning, varav viss tid inom förvaltning av bostäder, och därmed vana av att ha direktkontakt med hyresgäster.

Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Även kunskap om tekniska installationer så som värme- och ventilationssystem är meriterande. Du Innehar giltigt B-körkort och har tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig möjlighet att göra karriär i ett växande företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att verkligen påverka.

Vill du vara med och skapa förutsättningarna för genomförandet av ett av Sveriges största och mest intressanta stadsutvecklingsprojekt – Culture Casbah – och på så sätt stärka Rosengård och Malmö i sin helhet? Då är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast 23 oktober till apply@peopleimpact.se. Märk din ansökan Förvaltare. Vid frågor ring Boel Lundell, People Impact, på 0708-41 70 40, som bistår oss i denna rekrytering.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm