Våra tjänster

Förvaltare

Familjebostäder är ett bolag i stark tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder och då behöver vi bli flera! Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Välkommen att bli en av oss!

Placering: Stockholms län, Stockholm
Bransch: Bygg, Anläggning, Teknik, Naturvetenskap, Management
Antal tjänster: 2

Till våra förvaltningsområden i innerstan och söderort söker vi nu tre förvaltare med mycket goda ledaregenskaper. Som förvaltare på Familjebostäder agerar du fastighetsägare och har ett helhetsansvar för den tekniska och ekonomiska förvaltningen avseende fastigheterna inom ditt specifika förvaltningsområde

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du ansvarar för budgetering, planering och uppföljning av den löpande driften samt underhållet av fastigheterna inom området så att de uppfyller uppställda krav. Förvaltaren är ansvarig för att upprätta, genomföra samt följa upp underhållsplaner utifrån fastigheternas tekniska behov, med fokus på avkastning och ekonomiska mål, och du har således beställaransvar för entreprenader och underhållsprojekt. Omfattande projekt kan genomföras med stöd av projektledning från Familjebostäders projektutvecklingsavdelning. Vidare deltar du i samt driver utvecklingsfrågor genom samarbete med andra aktörer i samhället där bolagets vision och områdets positiva förändring gynnas. Du och ditt team säkerställer att Familjebostäders kunder får god service och information samt ansvarar för att myndighetskrav och lagar kopplade till fastighetsägande efterföljs. Rollen innefattar breda kontaktytor internt i bolaget och externt.

Till din hjälp i detta arbete har du en grupp av ca 10 personer som är ett kundorienterat och väl presterande team. Teamet består av husvärdar, reparatör och fastighetsskötare, vilka du även har personalansvar för. Du ansvarar för kvalitetssäkring, arbetsmiljö och säkerhetsarbete samt miljöarbete inom fastighetsförvaltningen. Till din hjälp finns flera enheter på avdelningen som genom sakkunskap och utförande stödjer förvaltningsteamet. Du förväntas genom ett coachande ledarskap bidra till utveckling, både på grupp- och individnivå, för att leverera god service och väl underhållna fastigheter, såväl till boende som till verksamhetsutövare.

Din profil

Vi förväntar oss att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kompetenser förvärvade genom mångårig arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning med eget budget- och resultatansvar samt erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare. Du har kunskap inom fastighetsekonomi, fastighetsjuridik samt installations- och byggteknik. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i projekt med ett samordnande eller koordinerade ansvar och har således arbetat i en beställarroll samt med avtalsansvar. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du har god datorvana och ett intresse av digitala möjligheter och lösningar. Giltigt B-körkort är ett krav.

Som person är du lösningsorienterad och hanterar komplexa problem självständigt och effektivt. Du har ett starkt resultatfokus och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du tar gärna kommandot samt initierar och driver förändringsprocesser. Du har en god kommunikativ förmåga då du är tydlig men samtidigt helhetsorienterad och mån om att lyssna in andra samt ge feedback.

Ansökan

Familjebostäder samarbetar med Experis i denna rekrytering. Eventuella frågor besvaras av Sara Bahlenberg 076-142 02 87 eller sara.bahlenberg@se.experis.com

Ansökningar tas emot löpande, sista ansökningsdag 19 januari.

Välkommen med din ansökan!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm