Våra tjänster

Förvaltare

ERFAREN FÖRVALTARE SOM VILL UTVECKLAS TILL ROLLEN SOM PROJEKTUTVECKLARE!

Om företaget
Är du en erfaren förvaltare som gillar projekt och brinner för att finna nya affärsmöjligheter och skapa långsiktiga relationer? Vill du vara med och leda projektets olika skeden från idé till färdigställande? Då kan detta vara ditt nästa steg! Merx Construction befinner sig i en expansiv fas och välkomnar nu dig med bakgrund som förvaltare till en roll som projektutvecklare.

Merx Construction genomför exploateringsprojekt med en effektiv projekt- och byggledningsorganisation. Merx Construction bygger trygghets- och äldreboenden med social och miljömässig hållbarhet. Genom nära samarbete med privata vårdbolag och noga utvalda leverantörer erbjuder Merx Construction kostnadseffektiva helhetslösningar från markanvisning till färdig bostad. Merx Construction är en del av en större koncern, Merx Holding. För mer info: http://merxfastigheter.se/construction/

Dina arbetsuppgifter
Som projektutvecklare arbetar du för att finna nya affärsmöjligheter i kommuner som är i behov av Merx Constructions konceptlösningar av livsstilsboenden. Du leder projektets olika skeden och arbetar med allt från byggrätter, markanvisningar och detaljplaner till färdigställande av projekt. Vidare etablerar du och underhåller kontakter med kommuner, arkitekter, konsulter och entreprenörer.

Rollen innebär även en möjlighet att vara med och utveckla ett nystartat bolag inom en stabil koncern – Merx Holding. Till ditt stöd i rollen har du erfarna och engagerade kollegor med framstående kompetens inom branschen.

Din profil
Vi söker dig som:

• Har minst 4-5 års erfarenhet av förvaltning
• Har en relevant utbildning inom området eller motsvarande erfarenhet
• Har B-körkort

Det är meriterande om du tidigare arbetat med projektutveckling inom fastighetsbranschen men viktigast är ett brinnande intresse.
Som person är du resultatorienterad och du driver aktivt fram resultat i dina projekt efter uppsatta mål. Projektet fortskrider som regel under längre tid och uthållighet samt känsla för detaljer är viktigt för att lyckas i rollen. Du är social och öppen samt har lätt för att skapa och underhålla kontakter. Du motiveras av att identifiera nya affärsmöjligheter och etablera långsiktiga relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Ansök snarast då urval görs löpande.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan!

Om Newsec Competence
Newsec Competence är ett bolag med ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av kompetensförsörjning. Newsec Competence jobbar med målsättningen att ge sina uppdragsgivare de bästa resurser marknaden erbjuder.

Övrig information
I den här rekryteringen så samarbetar Merx Construction med Newsec Comptence. Om du har några frågor om tjänsten, var vänlig kontakta ansvarig rekryteringskonsult Inez Andersson på 0702416798 alt. Inez.andersson@newsec.se

Intervjuer sker löpande, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm