Våra tjänster

Skärmavbild 2017-09-15 kl. 10.29.53

Sveafastigheter Bostad Linné, ett bolag som utvecklas tillsammans med ägarna Brunswick Real Estate och P&E gruppen.

Om Sveafastigheter Bostad Linné

2016 startades ett samarbete mellan Brunswick Invest och P&E. Bolagets verksamhet går under namnet Sveafastigheter Bostad Linné som utvecklar attraktiva bostäder i regionstäder med folus på Småland med omnejd. Det sker genom förvärv av mark och byggprojekt eller genom förvärv av befintliga bostäder som uppgraderas. I dagsläget har bolaget cirka 1 150 kontrakterade lägenheter genom två aktiva projekt, Dalbo Centrum i Växjö och Linnéstaden i Kalmar. Bolagets huvudsakliga geografiska fokusområden inkluderar Kalmar, Växjö, Jönköping och Linköping. Sveafastigheter Bostad Linné ägs till 75 % av Brunswick och till 25 % av P&E Persson AB.

Om P&E gruppen

P&E deläger, samäger, förvaltar och utvecklar fastigheter i nära samarbete med våra uppdragsgivare, för att ge trygghet, hållbarhet och ett värdeskapande på lång sikt för alla parter. Långsiktighet och affärsmässighet präglar alla våra beslut och det vi gör. Vi har en särskild lyhördhet för våra kunders behov, tankar och idéer, men också för samhällsutvecklingen i stort. Vi är enkla att nå, är nära, personliga och samarbetar rakt och enkelt med våra samarbetspartners och övriga intressenter. Vi deläger och förvaltar ca 800 000 kvm i Kalmar, Linköping och Stockholm inom bostads-, handels- och kontorssegmentet. P&Es samarbetspartners är Brunswick, ALMA, Rikshem, Ingbritt och Arne Lundbergs Forskningsstiftelse, Länsförsäkringar, Postens pensionsstiftelse m fl.

Läs mer på poefastighetspartner.se

Om Brunswick Real Estate

Brunswick Real Estaste är rådgivare och kapitalförvaltare inom fastigheter i Norden. Verksamheten, som erbjuder tjänster inom fastighetsrelaterad investment banking och investment management, bildades genom en samlokalisering av de marknadsledande bolagen Leimdörfer, Sveafastigheter och Brunswick Real Estate Capital.

Läs mer på brunswickrealestate.comAktuella tjänster:

VD

Kalmar, Stockholm

Sveafastigheter Bostad Linné

Publicerad 2017-09-15
Sista ansökan: Löpande

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm