Våra tjänster

Studentresurs

Ta hjälp av Studentresurs för en snabb rekrytering!

Ibland tar det tid att hitta rätt person till en ledig tjänst. Genom att använda Studentresurs kan du temporärt fylla luckan med en ung, kompetent och driven person till dess att rekryteringen är klar. På samma gång knyter du kontakter med unga talanger som blir morgondagens ledare i branschen.

Vi har en bred och aktuell CV-databas på över 200 studenter och kan därför erbjuda kompetens på kort varsel och även för kortare uppdrag. Slipp alla avgifter och försäkringskostnader i samband med rekryteringsprocessen och få möjlighet att lägga all din fokus på företagets kärnverksamhet, samtidigt som du ökar chanserna att få in rätt person på ditt företag.

Under rekryteringsprocessen erbjuder vi coachning och rådgivning för att kandidaten ska få rätt arbetsuppgifter. Vi anser att det är lika viktigt för företaget att få in rätt kompetens som det är för kandidaten att hamna på ett företag med rätt företagskultur. För att kunna uppnå dessa mål för vi en aktiv dialog med uppdragsgivaren under processens gång, samt lägger stor vikt på uppföljning av varje uppdrag för att säkra kvalitén på tjänsterna vi erbjuder.

 

Studentresurs AB är Sveriges första och enda bemanningsföretag som är specialiserat på studerande med inriktning mot samhällsbyggnads- och fastighetssektorn. Vi erbjuder studenter möjlighet till extrajobb under studietiden, samt heltidsjobb för nyexaminerade. Genom samarbetet med fastighetsjobb.se finns även möjlighet att få hjälp i samband med examensarbeten och praktikplatser.

Ta hjälp av Studentresurs och hyr in en student på kortare sikt!

För information om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa just dig, titta in på vår hemsida www.studentresurs.se eller kontakta oss direkt på 08-791 40 50.

 

 

 

Aktuella tjänster:

Ambassadör

 

 Aktuella tjänster:

Tyvärr så har inte detta företag några aktuella positioner