Våra tjänster

Real Competense

En stabil och långsiktig partner

Real Competence är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot kvalificerad fastighetsekonomi. Vi startade år 2000 och samarbetar löpande med flertalet av de största fastighetsägarna, bankerna och transaktionsbolagen i fastighetsbranschen. Våra kompetenser inkluderar bl a fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, fastighetsanalys samt projekt- och fastighetsutveckling. Genom våra inhyrnings- och rekryteringsuppdrag besätter vi såväl specialist- som chefstjänster.

Inhyrning

Samtliga våra konsulter har högskoleutbildning inom det fastighetsekonomiska området. Varje medarbetare är betydelsefull och har ett stort inflytande i företaget. Vi ger våra konsulter möjlighet att utvecklas på en föränderlig arbetsmarknad där erfarenheter från arbete på olika företag ger ett varierande jobb med ständig kompetensutveckling. Många av våra konsulter har följt oss som anställda under lång tid vilket vi värdesätter högt!

Rekrytering

Vår fasta förankring i fastighetsbranschen gör att vi har ett stort nätverk, samt en förståelse för olika företags arbetssätt och specifika behov. Vi anser att det är en av grundförutsättningarna för en lyckad och tidseffektiv rekrytering. Detta i kombination med vår gedigna HR-kompetens gör att vi på ett träffsäkert sätt även ringar in rätt personlighet för respektive tjänst.

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte, antingen hos er eller hos oss. Vårt kontor ligger mitt i stan på Kungsgatan 35 i Stockholm.

 

 

 jens_1  henrik_1
Jens Johansson, vd
070-566 15 22
jens.johansson@realcompetence.se
Henrik Hellman Paperin, vvd
070-381 86 00
henrik.hellmanpaperin@realcompetence.se
christina_1 annika_1
Christina Lönnheim, konsultchef
070-768 94 18
christina.lonnheim@realcompetence.se
 Annika Lundin, rekryterare
070-946 49 13
annika.lundin@realcompetence.se
josefin_1 rc_portratt_farnaz
Josefin Pauli, rekryterare
072-158 66 66
josefin.pauli@realcompetence.se
Farnaz Mortazavi, Chef rekrytering
070-768 07 42
farnaz.mortazavi@realcompetence.se

 

 

 

 Aktuella tjänster:

Teknisk förvaltare

Stockholm

K-Rauta AB

Publicerad 2017-03-01
Sista ansökan: 2017-03-26

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm