Våra tjänster

Midroc

Midroc Property Development är en Sveriges största fastighetsutvecklare. Företaget har sedan starten 1999 vuxit till en egen koncern inom Midroc Europe.

Projektportföljen omfattar idag 679.000 kvadratmeter byggrätter för bostäder och kommersiella ytor till ett sammanlagt bedömt projektvärde på 15,2 miljarder kronor. Midroc Property Development utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter huvudsakligen på attraktiva platser i Stockholms innerstad samt i Västra Hamnen i Malmö. I dagsläget har man 180.000 kvadratmeter uthyrningsbara lokaler i egna fastigheter. Främst kontor, men också handels- och industrilokaler samt lager. Midroc Property Development utvecklar också moderna bostäder på attraktiva lägen i södra Sverige, både hyresrätter, bostadsrätter och småhus.

Huvudkontoret finns i Västra Hamnen i Malmö.

Midroc Europe med närmare 2500 medarbetare är en företagsgrupp som främst verkar i Sverige och norra Europa, men även i andra delar av världen. Midroc Europe är en del av den internationella Midrocgruppen som består av tre koncerner, ägs av finansmannen Mohammed Al Amoudi och familjen Wikström. Ägarfilosofin är mycket långsiktig och bygger på att uppmuntra medarbetares drivkrafter att skapa och utveckla teknikmetoder, projekt och affärer.

Midroc Europe utvecklar bolag inriktade på tjänster mot fastighets-, bygg-, industri, samt miljösektorn.

Midrocgruppen omsätter 3,9 miljarder kronor och bildades 1996 genom att ett antal välrenommerade entreprenadföretag förvärvades.Aktuella tjänster:

Distriktsinköpsledare

Stockholm

Midroc

Publicerad 2017-12-21
Sista ansökan: 2018-01-31

Produktionschef

Stockholm

Midroc

Publicerad 2017-12-19
Sista ansökan: Löpande

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm