Våra tjänster

Gicon_ny

Om företaget

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en nyckelroll som handläggare? Vill du dessutom vara med på en spännande tillväxtresa inom ett bolag där kompetensutveckling och god stämning på jobbet främjas? Då kan du vara den vi söker! Vi utökar vårt engagerade och kompetenta team och välkomnar nu dig med VVS-bakgrund som delar vårt teknikintresse.

GICON är ett växande projekt- och projekteringsledningsföretag med inriktning VVS, el- och teletekniska installationer samt energi- och miljöfrågor i byggnader. GICON är inne i en spännande utvecklingsfas och har sedan 2011 gått från 4 till 16 medarbetare, och resan har bara börjat! I nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg finner du oss på GICON. Vi värnar om en innovativ och inspirerande arbetsmiljö och välkomnar gärna nya kreativa idéer.

På GICON ser vi det som en självklarhet att hantera byggnaden som en helhet. Vi anpassar produktutbudet utifrån kundens behov för att säkerställa högsta kvalité i leveransen. Våra kunder verkar uteslutande inom fastighetsbranschen och är såväl stora fastighetsägare som mindre entreprenörer där vi jobbar lyhört, kvalitetsmedvetet och utifrån en personlig kontakt. Vi arbetar under byggprocessens alla skeden, från idéstadie till färdig byggnad och vidare in i förvaltningsfasen. Vi kan därför erbjuda dig som medarbetare en möjlighet att arbeta med alla installationstekniska system likväl som energi- och miljöfrågor.Aktuella tjänster:

VVS-Ingenjör

Göteborg

GICON

Publicerad 2017-10-04
Sista ansökan: 2017-11-20

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm