Våra tjänster

Fastighetsutvecklare

Företaget
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 117 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se.

Affärsdriven Fastighetsutvecklare till Vasakronan

På Vasakronan får du möjlighet att arbeta i en modern, aktivitetsbaserad miljö och blir del av en kultur som är öppen, trevlig och inkluderande. Du får också möjlighet att jobba i ett bolag som har ambition att vara i framkant i allt de gör – oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhetsfrågor. Att Vasakronans avkastning gå till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett ytterligare plus.

Klicka här för att se filmen om oss!

Påverka stadsutvecklingen och var med och bygg stad
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. Med det följer ansvar och möjligheter. Möjlighet att hitta nya sätt för staden att växa tillsammans med de människor som ska bo, jobba och umgås där men också ansvar att driva på och vara aktiv i den utvecklingen.

Vasakronan är inne i ett spännande skede där det ständigt pågår ett aktivt arbete för att identifiera, lansera och utveckla nya intressanta fastighetsprojekt i Göteborg. Volymen har ökat och projekten blir allt mer komplexa och utmanande varför vi nu behöver förstärka avdelningen med ytterligare en Fastighetsutvecklare. Som Fastighetsutvecklare på Vasakronan får du en ansvarsfull, inflytelserik och fri roll samt en mycket spännande möjlighet att berika ett helt område och bygga stad!

Jobba långsiktigt och utveckla vår affär
I rollen som Fastighetsutvecklare får du ett helhets- och lönsamhetsansvar från projektidé till inflyttad lokal av både nya och befintliga fastigheter. Tyngdpunkten ligger i det tidiga skedet dvs på produktutformning, projekt- och affärsupplägg samt att skapa de bästa förutsättningarna för ett effektivt uthyrningsarbete. Du utvärderar alternativa investeringsmöjligheter och genomförbarhet men ansvarar även för hela projektets gång till dess att fastigheten överlämnas till förvaltning. Det här är en roll som ställer stora krav på affärsmässighet och vana av att arbeta strategiskt med kommersiellt idéarbete. Som Fastighetsutvecklare blir du övergripande ansvarig för att affären hålls ihop och att alla perspektiv vävs samman i de olika skedena.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 6 personer där alla strävar mot samma mål – att utveckla moderna och attraktiva fastigheter och att bygga den goda staden. Tjänsten är placerad på Vasakronans kontor i centrala Göteborg och du rapporterar till Chef AO Fastighetsutveckling.

Erfarenhet, utbildning och person
För att lyckas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet av att arbeta långsiktigt med investerings- och utvecklingsprojekt (bygg och exploatering). Du har en kreativ ådra och brinner för att utvärdera alternativa investeringsmöjligheter men du har också en god analytisk förmåga, erfarenhet av att arbeta med fastighetsekonomi och av att bedöma genomförbarhet och lönsamhet i omfattande utvecklingsprojekt. Vi tror att du har akademisk utbildning inom fastighetsekonomi, lantmäteri, samhällsbyggnad, ekonomi eller motsvarande.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och din passion för att arbeta med värdeutveckling av fastigheter. Ditt arbete kännetecknas av ett utvecklat affärstänk, driv och engagemang. Du har en naturlig fallenhet för att bygga externa kundrelationer och interna nätverk och är skicklig på att kommunicera och presentera dina idéer på ett förtroendeingivande sätt. Du tänker helhet och trivs med att jobba i en roll där du får möjlighet att analysera komplexa frågor, har mandat och kan påverka. Eftersom vi inom Vasakronan är generösa med att dela med oss av kunskaper, erfarenheter och information är det också viktigt att du gillar att samarbeta och att du stöttar dina kollegor så vi uppnår våra affärsmål.

Vi vill önska dig varmt välkommen till en spännande, utvecklande och framåtlutad arbetsplats!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Ahlström på tel: 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm