Våra tjänster

Fastighetstekniker-Lövgärdet

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige.

Victoria Parks fastighetsbestånd i Göteborg ligger i stadsdelen Angered och består av ca 1300 lägenheter samt ett antal kommersiella lokaler. Vi har en samlad förvaltningsorganisation med lokalkontor i Lövgärdet. Vi söker nu en fastighetstekniker till vårt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn av fastigheterna samt generell tillsyn av fastigheterna.  Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Utföra reparationer och underhållsåtgärder
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
  • Systematiskt brandskyddsarbete mm.

Rollen är social och serviceinriktad, du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekomande reparationer och underhåll.

Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande.
Som person är du serviceinriktad, en duktig problemlösare och tekniskt intresserad. Du trivs med eget ansvar och att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har en god social kompetens och, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende. Körkort för bil är också ett krav.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en positiv och engagerad som person. Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende.

Tycker du att detta låter som ett jobb för Dig?

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Maila oss ditt CV och ett personligt brev, märkt ”Fastighetstekniket Lövgärdet”  till jobb@victoriapark.se

Urvalet sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 24 april .

Samtal gällande försäljning av annonserings och rekryteringstjänster undanbedes vänligen men bestämt!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm