Våra tjänster

Fastighetstekniker

Burlövs Bostäder AB är ett fastighetsbolag som ägs av Burlövs kommun. Bolagets målsättning är att erbjuda attraktivt boende som ger trygghet, gemenskap, omtanke och god service. Företaget förvaltar 2 500 lägenheter och 100 lokaler i Burlövs kommun. Lägenhetsbeståndet är idag fullt uthyrt och företagets motto är att sätta kunden i centrum. Vi är 34 anställda och omsätter 195 MSEK.

Är du en driven och erfaren Fastighetstekniker? Då är detta kanske jobbet för dig!

Tjänsten

Du kommer att ingå i ett driftteam om fyra fastighetstekniker och ha ett nära samarbete med områdesförvaltarna. Du har inom ditt geografiska område ansvar för planering och utförande av felavhjälpande underhåll, inklusive akut felavhjälpande underhåll samt övriga reparationsarbeten. Du har ansvar för tillsyn och rondering samt att utveckla och bibehålla goda kundrelationer till bostadsfastigheternas hyresgäster och lokalernas brukare.

Dina arbetsuppgifter

  • Ansvar för felanmälan
  • Reparationer och felavhjälpande underhåll såsom VVS, snickerier, el mm
  • Ansvar för tillsyn och rondering, inklusive SBA
  • Entreprenörskontakter
  • Delta i budget- och uppföljningsarbete

Kvalifikationer

  • 5-10 års erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna från bostadsbolag och/eller erfarenhet som entreprenör inom fastighetsteknik
  • Körkort för personbil är ett krav
  • Behärskar MS Office-paketet väl

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du är initiativrik och uppskattar utmaningar, gillar att arbeta i team och är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna”. Du vill ständigt hitta de bästa lösningarna och du drivs av att komma till avslut och nå uppsatta mål.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Fastighetstekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Burlövs Bostäder med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 9 april 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Håkon Hansen på hakon.hansen@fasticonkompetens.se eller på 072-164 52 55.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm