Våra tjänster

Fastighetstekniker

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige.

Victoria Parks fastighetsbestånd i Borås ligger i Hässleholmen och Sjöbo och består av ca 900 lägenheter. Vi har en förvaltningsorganisation med ett lokalkontor i Hässleholmen. Vi söker nu en kunnig fastighetsskötare till vårt team med start så snart som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn av fastigheterna samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

  • Utföra reparationer och underhållsåtgärder
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
  • Systematisk brandskyddsarbete mm.

Rollen är social och serviceinriktad, du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer.
Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande.
Som person är du serviceinriktad, en duktig problemlösare och tekniskt intresserad. Du trivs med eget ansvar och att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har en god social kompetens och, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende.

Körkort för bil är ett krav.

Tycker du att ovanstående stämmer in på dig mailar du CV och ett personligt brev , märkt med ”Fastighetstekniker Borås”, till jobb@victoriapark.se.
Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer kommer ske löpande.
Samtal gällande försäljning samt annonserings- och rekryteringstjänster undanbedes vänligen mm bestämt!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm