Våra tjänster

Fastighetsskötare/ Drifttekniker

SVENSKA HUS bedriver fastighetsverksamhet i Göteborg, Stockholm och Skåne. Vi förvärvar fastigheter med utvecklingspotential, utvecklar projekt och förvaltar med långsiktigt och hållbart perspektiv. Hyresvärdet 2016 uppgick till ca 500 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till ca 5,7 Mdr. Vi har regionkontor i samtliga tre regioner, huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har totalt 45 anställda. I Skåne finns, förutom regionkontoret i Malmö, områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Svenska Hus är ett familjeägt bolag och en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Övriga bolag i gruppen är MVB, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate och Munkbron Finans.

Till Svenska Hus i Skåne med placering i Malmö söker vi nu

Engagerad Fastighetsskötare/Drifttekniker

Arbetsuppgifter
Rollen innebär ansvar för den vardagliga kundkontakten avseende kommersiella lokaler och att vara vår representant på plats i våra fastigheter. Du driver och utvecklar fastigheternas tekniska status avseende ekonomi, drift, underhåll, säkerhet, energibesparing och miljö på kort och lång sikt samt uppfyller uppsatta ekonomiska ramar samt kvalitets- och miljömål. Du ansvarar även för tillsyn, skötsel samt felavhjälpande underhåll samt säkerställer att de tjänster som vi köper blir utförda i tid och i enlighet med avtalad kvalité.

Erfarenhet
Det är önskvärt att du har någon typ av utbildning med fastighetsinriktning samt några års erfarenhet av en liknande roll. Du är van att hantera många olika människor i en kundnära verksamhet. Du har god förmåga att bedriva effektiv fastighetsskötsel och i ditt arbete är du såväl organiserad som en god administratör.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och har lätt för att komma överens med människor. Du är ansvarstagande och arbetar självständigt och tycker om att ta egna initiativ. Du är en engagerad och en drivande person som sätter kunden i fokus och trivs i en bred och omväxlande roll. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Svenska Hus erbjuder en självständig och omväxlande tjänst i ett entreprenörslett bolag, där beslutsvägarna är korta. Personligt engagemang, entreprenörskap och affärsmässighet är våra ledord och genomsyrar verksamheten. Företagsklimatet kännetecknas av idérikedom, prestigelöshet och lyhördhet mot marknad och kund. För rätt person, finns här intressanta utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Mer information och ansökan
Du söker genom att klicka på ”ansök här”-knappen och sedan på den aktuella annonsen. Ansökningar behandlas löpande, så skicka din ansökan snarast möjligt, dock senast den 28 augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på EnRival AB, Kristian Berglund på 0722-513 779 eller kristian@enrival.se.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm