Våra tjänster

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare- Hagastaden

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa med en vision om att alla vill leva i vår stad.

Fastighetsskötare

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa med en vision om att alla vill leva i vår stad. Vi söker en driven och kundorienterad Fastighetsskötare till Hagastaden med ett stort intresse för fastighetsdrift, teknik och service.

Arbetsuppgifter

I rollen som Fastighetsskötare kommer du att vara en del i teamet som ansvarar för drift och skötsel av Hagastaden i Stockholm City. Området erbjuder en spännande variation på fastigheter och skapar en utmanande arbetsmiljö med många olika förekommande utmaningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att:

  • Huvudansvar för allmän skötsel av beståndet, inom- och utomhus
  • Utföra daglig rondering
  • Utföra mindre reparationer och underhållsåtgärder på ex, belysningsarmaturer, dörrar & lås installation för vatten & avlopp o.dyl.
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Utföra beställning och uppföljning av mindre entreprenadarbeten
  • Bistå driftteknikern i det dagliga arbetet

I denna roll arbetar du med ständig kundfokus och efter bästa serviceförmåga. Atrium Ljungbergsvärderingar består i; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande. Vi söker dig som vill arbeta efter dessa värderingar samt kombinera det med ditt dagliga arbete som Fastighetsskötare.

Kompetensprofil

Vi söker dig med relevant erfarenhet inom fastighetsskötsel och är prestigelös, händig och har en hög servicekänsla.
Svenska i tal och skrift.
God datavana.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som är serviceinriktad, praktiskt lagd och har bra teknikförståelse. Du är en engagerad, social och kommunikativ person med ett professionellt sätt att arbete gentemot såväl hyresgäster som kollegor. Du trivs med och har vanan av att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att prioritera din arbetstid, samt lösa uppgifter på egen hand och ”lyfta blicken” för att på så vis kunna arbeta proaktivt.

Vad kan Atrium Ljungberg erbjuda dig?

Atrium Ljungberg kan erbjuda dig en möjlighet att vara med och bygga stad; Välkommen till ett öppet och vänligt företag men stor gemenskap och ett brinnande intresse för fastigheterna som skapar vårt Stockholm! Hagastaden är ett projekt under utveckling, vill du vara med på resan? Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi kommer intervjua kandidater löpande så vänta inte med din ansökan! Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Henrik Svensson, HR Business Partner, 070-927 60 00.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm