Våra tjänster

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare – Gränbystaden

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa med en vision om att alla vill leva i vår stad.

I rollen som Fastighetsskötare kommer du att vara en del i teamet som ansvarar för drift och skötsel av Gränbystaden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att:
• Att vara en del i ansvaret för skötsel av anläggningen
• Göra daglig rondering
• Utföra mindre reparationer och underhållsåtgärder på ex, belysningsarmaturer, dörrar & lås installation för vatten & avlopp odyl.
• Åtgärda felanmälningar från hyresgäster via våran felanmälan DeDU
• Utföra beställning och uppföljning av mindre entreprenadarbeten
• Utföra allmän skötsel av fastigheten inom- och utomhus

Tjänsten erbjuder ett varierande arbete som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Atrium Ljungberg arbetar med värderingar; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande. Vi söker dig som vill leva efter dessa värderingar samt kombinera det med ditt dagliga arbete som Fastighetsskötare.

Din profil
Vi söker dig med utbildning och kunnande inom fastighetsskötsel eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat som fastighetsskötare eller har en praktisk/teknisk bakgrund. Erfarenhet är meriterande, men för denna tjänst är ett genuint intresse för tjänsten, fastigheter och service viktigast.

Svenska i tal och skrift. B-körkort

Du som söker är engagerad, praktiskt lagd och har bra teknikförståelse. Du är en mycket serviceinriktad person som är social och glad och håller god kontakt med kunder och kollegor. Med ett prestigelöst sätt är du en lagspelare som tar tag i de uppgifter som finns och tvekar aldrig att hjälpa till. Eftersom tjänsten innebär frihet under ansvar är du självgående, planerar din tid på ett strukturerat sätt och är flexibel när så behövs. Du är duktig på att lösa problem och har stort intresse för fastigheter, teknik och service.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 30 september, då urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten ring Henrik Svensson på 070-927 60 00. Välkommen med din ansökan!

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm