Våra tjänster

Fastighetsskötare

SKB är en kooperativ hyresrättsförening med totalt 135 anställda. Vi bygger för egen förvaltning och hyr ut lägenheterna till föreningens medlemmar. Vi har ett mycket fint och varierat fastighetsbestånd med drygt 8 000 lägenheter, byggda från 1917 fram till idag. Läs gärna mer om SKB på www.skb.org.

 

Vår förvaltningsavdelning söker två fastighetsskötare. Förvaltningsavdelningen består av två distrikt. Distrikten är i sin tur indelade i totalt sju förvaltarområden med en förvaltare och 8-10 fastighetsskötare vardera.

En tjänst finns i innerstaden (kvarteren Grundläggaren, Munin samt Vale i Vasastan) och en tjänst finns i söderort (kv Blidö i Farsta). Se vår hemsida www.skb.org för mer information om kvarteren.

Som fastighetsskötare på SKB har du ansvar för servicen till de boende och det innebär att du arbetar med trädgårdsskötsel, städning och löpande reparationer samt tillsyn av inre och yttre miljö, m m. I arbetet ingår självfallet också omfattande kontakter med de boende samt en del föreningsarbete, t ex samarbete med kvartersrådet som finns i varje bostadskvarter. Under vinterhalvåret ingår även beredskapstjänstgöring (”snöjour”) i arbetsuppgifterna.

Kontakta gärna Madeleine Brisère (distriktschef söder), tel 08-704 61 60 om du vill veta om tjänsterna.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, och gärna några års erfarenhet av liknande arbete. Vi tror att du tycker om ett varierande och fysiskt arbete där du som individ får möjlighet att själv styra dina dagar och dina uppgifter. I de aktuella kvarteren finns en del grönytor, och vi värdesätter därför trädgårdsintresse. Du uppskattar rollen med helhetsansvar inom fastighetsskötseln och du har förmåga att se och möta våra medlemmars behov. Du är utrustad med tålamod och arbetsvilja samt gillar rollen som lagspelare med hyresmedlemmar och arbetsgrupp. Du har också god datorvana.

B-körkort är ett krav.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Facklig representant är Mats Blomberg, tel 08-704 60 04 (Fastighetsanställdas förbund).

Välkommen med din ansökan innehållande CV och löneanspråk via mail fastighetsskotare@skb.org senast den 20 augusti 2017. Ange gärna vilken tjänst du främst är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsterna kan därför tillsättas före sista ansökningsdag.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm