Våra tjänster

Fastighetsskötare

Corem är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom detta segment. Alla förvärv och investeringar vi gör sker utifrån ett långsiktigt perspektiv. Det samlade värdet på våra fastigheter uppgick till 11 043 mkr per den 30 september, och bestod av 167 fastigheter med en total uthyrbar area om 1 314 262 kvm.

Fastighetsbeståndet är indelat i fem geografiska områden: Region Stockholm, Region Syd, Region Väst, Region Småland samt Region Mälardalen/Norr. En stark lokal närvaro är en grundläggande strategi, och vi har egen förvaltning och lokalkontor i de fem regionerna. Corems stam- och preferensaktier är noterade på Nasdaq Stockholm, Midcap.

Corem växer och söker nu efter fler drivna och initiativtagande fastighetsskötare till Region Stockholm. Som fastighetsskötare arbetar du med att underhålla våra fastigheter och ha löpande kontakt med våra hyresgäster i våra fastigheter i Sätra och Skälby.

Tjänsten

Som fastighetsskötare hos oss arbetar du med att se till så att våra fastigheter hålls i gott skick och arbetar med förebyggande underhåll och utför akuta åtgärder. Du börjar dagen med att gå igenom inkomna felanmälningar och planerat underhåll av fastigheterna, därefter lägger du upp din arbetsdag. Du arbetar främst med lager, handels och logistikfastigheter. Du rapporterar till ansvarig förvaltare, och du ingår i en arbetsgrupp med drifttekniker och fastighetsskötare som arbetar tillsammans med att underhålla fastigheterna.

Arbetsuppgifter

  • Tillsyn och ronderingar i fastigheterna
  • Åtgärda och återkoppla felanmälningar hos våra hyresgäster
  • Löpande underhåll av fastigheter samt utföra akuta åtgärder
  • Hantering av passagesystem och nyckelsystem i dina fastigheter

Vem du är

Som person är du initiativtagande och ser vad som behövs göras i fastigheterna. Du är social och gillar att varje dag bjuder på nya utmaningar, och är van att arbeta under högt tempo. Du är serviceinriktad och van vid att ha många kontaktytor. Du är självständig i ditt arbete som fastighetsskötare samtidigt som du ser till att hjälpa kollegor som behöver uppbackning. Vi ser även att du är tekniskt intresserad och bekväm med att använda tekniska hjälpmedel i ditt arbete.

Kvalifikationer

  • Ett par års erfarenhet av fastighetsskötaryrket eller erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Tidigare erfarenhet av VVS, el, och eller styr- och regler är meriterande
  • B-körkort är ett krav för denna tjänst

Om oss

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag som grundades i november 2007. Vi fokuserar på lager och logistikfastigheter. Expansionstakten är hög och så även ambitionerna. Vi satsar på marknadsorientering på plats, med korta beslutsvägar. Vi är ett sammansvetsat gäng där vår driftpersonal arbetar tätt tillsammans för att leverera bästa möjliga service.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Corem med Fasticon Support AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacqueline Lagercrantz på jacqueline@fasticonsupport.se eller
0723-899978.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm