Våra tjänster

Fastighetsansvarig

FASTIGHETSANSVARIG KOMMERSIELLA LOKALER

Om företaget
Vill du vara ansiktet utåt och ambassadör för Aranäs gentemot de kommersiella hyresgästerna och entreprenörerna? Gillar du samtidigt en samordnande roll där du verkar för en positiv värdeutveckling av fastigheterna?

Nu söker Aranäs en fastighetsansvarig!

Aranäs har varit en del av Kungsbacka sedan 1940- talet. Från början var vi ett traditionellt byggmästarföretag, men vi har idag utvecklats till en modern och aktiv samhällsbyggare. Vi är högst delaktiga i utvecklingen av ett framtida Kungsbacka.

Varje dag lever och arbetar vi tillsammans med människorna i Kungsbacka. Både i egenskap av fastighetsägare och hyresvärd för lokaler och bostäder, men även som utvecklare av nya spännande områden och stadsdelar.

Aranäs är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av ca 2100 lägenheter och ett stort antal lokaler, bl.a. Kungsmässan Köpcentrum med över 90 butiker. Detta innebär att över 5000 människor bor i våra bostäder och ungefär 2000 människor arbetar dagligen i våra lokaler.

Aranäs är ett värdegrundsstyrt företag. Allt vi gör kännetecknas av ett stort personligt engagemang som genomsyrar hela koncernen. Från ägare via ledning ut till våra kunder och hyresgäster med hjälp av engagerade medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en central roll i en organisation med stor arbetsglädje där hyresgästen ständigt är i fokus. Du är de kommersiella hyresgästernas första kontakt och en duktig samordnare som självständig driver ditt arbete framåt. Du kommer att ha en nära dialog med förvaltare, kunder och entreprenörer där din sociala förmåga är viktig.

I rollen som fastighetsansvarig kommer du vara spindeln i nätet som hanterar serviceanmälan för att sedan koordinera uppgiften till rätt person. Du är orädd samt prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. SBA- ronder är något som ingår i ditt arbete samtidigt som du har kontakt med leverantörer och entreprenörer.

Andra uppgifter som ingår är:

– Fastighetsansvarig för tilldelade kommersiella fastigheter
– Att vara en ambassadör för Aranäs gentemot hyresgäster och entreprenörer
– Hyresavtal
– Utredningar i luftmiljö och andra klimatfrågor
– Kontakt med myndigheter, hälsa, miljö.
– Medverka till att energiförbrukning och miljöpåverkan minimeras
– Ta del av kundmätningar och följa upp resultaten
– Vara ansiktet utåt
– Medverka i budget- och prognosarbete
– Samordna mindre projekt

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning och arbetat inom branschen ett par år. Vidare ser vi att du gärna har en teknisk bakgrund, gärna inom drift eller likande, men det är inget krav. Du har ett stort intresse för fastighetsbranschen och drivs av att skapa lönsamhet över tid för verksamheten.

Som person är du serviceinriktad och har ett starkt eget driv samt en vilja att hela tiden utveckla och förbättra arbetet och relation med kund. Vidare är du prestigelös, lösningsorienterad, handlingskraftig och vågar fatta beslut. Du trivs i en självständig roll där din kommunikativa förmåga är viktig då kunden alltid är i fokus hos Aranäs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Rollen kan anpassas efter dina tidigare erfarenheter och intresseområden vilket gör jobbet till en unik möjlighet för rätt person!

Är du den vi söker? Ansök snarast då urval görs löpande.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Kungsbacka

Välkommen med din ansökan!

Om Newsec Competence
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information
Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Josefine Svensson 0708196834 alternativt josefine.svensson@newsec.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm