Våra tjänster

Fastighetsadministratör

Nordic PM söker fastighetsadministratör

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter som erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, ekonomisk förvaltning och fastighetstransaktioner för fastighetsägare.

Nordic PM växer och vi behöver nu en fastighetsadministratör. Du som söker får gärna ha fastighetsrelaterad eller ekonomisk utbildning och/eller erfarenhet från hyresadministration, men det är inte ett krav. För denna tjänst är det viktigt att du som söker har personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang, flexibilitet och en vilja att lära sig nya färdigheter.

Våra kärnvärden, som utgör grunden för det sätt vi arbetar på, är; Professionalitet, Flexibilitet, Snabbhet och Nytänkande. Som fastighetskonsulter är en viktig del av vårt arbete att ha ett bra samarbete med våra fastighetsägande kunder och deras hyresgäster. Detta uppnår vi genom att ha förståelse för deras verksamhetsbehov, för att utveckla och bibehålla våra goda relationer med dem. Våra motton ”Always on Site” och ”Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna”, avspeglar i korthet det synsätt och den metodik som präglar hur våra medarbetare tar sig an det dagliga arbetet med fastigheterna.

Som fastighetsadministratör hos oss på Nordic PM blir du involverad i flera av våra uppdrag och kommer därmed ha många olika kontaktytor med såväl uppdragsgivare och hyresgäster som medarbetare beträffande diverse frågor som rör fastigheterna och våra uppdragsgivares hyresgäster. Arbetet kan även komma att innebära att assistera de ansvariga för kund- och leverantörsreskontran med dagliga arbetsuppgifter.

Rollen innebär att självständigt kunna driva arbetet med hyresadministration och vara delaktig i att utveckla arbetssätt och rutiner. Som person behöver du därför vara noggrann och strukturerad med en god förmåga att kommunicera på olika nivåer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

– Hyresadministration, med hyresavisering och reskontra för hyror.

– Kvalitetssäkring av hyressystem, med ansvar för granskning och registrering av hyresavtal.

– Framtagning av aviseringslistor och förvaltarrapporter.

– Stöttande funktioner inom vår fastighetsförvaltning, genom nära samarbete med förvaltare, uthyrare och ekonomiavdelning, som förses med underlag, hantering av hyresavtal, samt sammanställning av uppgifter om fastigheter och ytor, hyresgästlistor, parkeringsfrågor m.m.

– Stöttande funktion till företagets ekonomiavdelning med kreditupplysningar, fakturahantering och rapportering.

Om du känner att ovanstående känns lockande och att beskrivningen av de efterfrågade egenskaperna passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
Madeleine Eckerwall
jobb@nordicpm.se
070-9656570

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående, eller efter överenskommelse.

Ansökan
Personligt brev och meritförteckning skickas till Madeleine Eckerwall, enligt kontaktuppgifter ovan. Urval sker löpande.

Lön
Löneform: Månadslön.

Om Nordic PM Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning

•Lokaluthyrning

•Fastighetsutveckling

•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna. Det är där och då som

värdena skapas för våra uppdragsgivare, samtidigt som vi blir en vaken och kreativ partner för hyresgästerna.

Våra motton ”Always on Site” och ”Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna”, avspeglar i korthet det synsätt och den metodik som präglar hur våra medarbetare tar sig an det dagliga arbetet med fastigheterna.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm