Våra tjänster

Drifttekniker

Akademiska Hus i Stockholm söker en Drifttekniker
Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor?
Vill du, i samverkan med kollegor och våra kunder, arbeta som drifttekniker i en varierande och teknikintensiv miljö, som inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier?

Vi söker en drifttekniker, till vårt fastighetsområde Frescati-Kista, som omfattar byggnader inom Campusområdet för Frescati, Kräftriket, Frescati Hage samt Kista, om ca 310 000 kvm. Utöver universitets lokaler för undervisning och forskning, finns verksamheter som restauranger och butiker på campus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Felavhjälpande underhållsarbete
  • Löpande hyresgästkontakter
  • Du kommer att vara driftchefens ”ögon” ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.
  • Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
  • Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider

Vi söker dig som har minst 3-4 års fastighetsteknisk erfarenhet och har stort intresse för fastigheter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Som grund har du teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El, eller bättre, är meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper

Då du har dagliga kontakter med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter, arbeta självständigt och du är en problemlösare. Arbetet innebär även ett nära samarbete med våra driftsamordnare och drifttekniker, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vara initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering – och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling – och vi är dessutom ett trevligt team som håller till i trevliga lokaler på Frescati.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund, Chefspoolen, på 0709-95 58 88 (efter 1 aug).

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 14 augusti.

Du ansöker på chefspoolen.se via ANSÖK


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm