Våra tjänster

Drifttekniker

Centrumfastigheter, kommersiella lokaler och bostäder

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun. Det är en spännande tid på Huge just nu. Förnyelse och förändring präglar allt vi gör. Under hösten har tidigare Huge Fastigheter AB delats upp i två nya bolag, Huge Bostäder AB och Huddinge Samhällsfastigheter AB. Gå gärna in och läs mer på huge.se Huge Bostäder AB äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Bolaget har ca 150 anställda med flera kontor i Huddinge kommun.

Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Huge Bostäder AB arbetar du operativt på fältet med skötsel av ett antal fastigheter vilka du har huvudansvar för. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av arbete med värme och ventilation samt rondering, felsökning och avhjälpning. Som Drifttekniker arbetar du med ett helhetsperspektiv kring fastigheterna i nära samarbete med förvaltningen och med fokus på driftoptimering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar med driftfrågor i dag samt har kunskaper inom ventilation, värme samt datoriserade styr- och övervakningssystem.

Du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som drifttekniker
  • Fullständig gymnasial utbildning gärna inom driftteknik eller motsvarande.
  • El-behörighet B, Begränsad auktorisation (tidigare BB1, BB2 och BB3 Branschanpassad) eller högre auktoriseringstyp.
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort

Egenskaper

Som person ska du vara noggrann och serviceinriktad samt ha en god initiativ- och samarbetsförmåga. Som person är du drivande samt identifierar och framför förbättringsförslag för ditt område samtidigt som du är en praktiker och utförare. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

För mer information om tjänsten kontakta:
Richard Krentzel, Driftchef, 08-502 36311 eller Jan-Erik Danielsson, chef Teknisk utveckling, 08-502 36917.

Sista ansökningsdag är den 10 december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm